marian scaiceanu Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Am mini boxa model QC -18 portabila am tranz chip ars nu se cunoaste scrisu pe el merge dar nu incarca acumulatoru se poote inlocui acel chip cu un tr mare si care ar fii daca stie cineva multumesc Link spre comentariu
Electronicserver Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Nu. Poti sa ii faci circuit separat pt incarcare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Nu vad ce-ar cauta acel tranzistor pe calea de incarcare, fiindca acea miniboxa are acumulator BL-5C care poseda electronica inclusa. Daca sunteti sigur ca e defect si e pe alimentare, puneti orice NPN de 0,6W, de exemplu BC337. Link spre comentariu
marian scaiceanu Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Unde as putea gasi o schema O sa incerc .mersi Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) Am mini boxa model QC -18 portabila am tranz chip ars nu se cunoaste scrisu pe el merge dar nu incarca acumulatoru se poote inlocui acel chip cu un tr mare si care ar fii daca stie cineva multumesc Nu am mai auzit pana acum acesta denumire *tranzistor chip*. O fi intr-adevar tranzistor dar formatul capsulei este SMD - SURFACE MOUNTED DEVICE sau in limba romana MONTARE PE SUPRAFATA DISPOZITIVULUI-A CABLAJULUI. Editat Martie 25, 2015 de cata82 Link spre comentariu
marian scaiceanu Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Asa cum zici tu sint incepator scuzee !!! Editat Martie 26, 2015 de marian scaiceanu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 eu cred ca este un integrat citi pini are? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Pune o poza cu placa in zona aia sa vedem. Link spre comentariu
marian scaiceanu Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 E tranzistor are 3 pini tr smd Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Daca are 3 pini si e smd nu e neaparat sa fie tranzistor.e greu de pus o poza? Link spre comentariu
marian scaiceanu Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Sint pe tel android cum o incarcMerge numai pe calculator sa postz imag sauLeg direct la pini acumulatoruluiBineinteles pri mufa Editat Martie 27, 2015 de marian scaiceanu Link spre comentariu
marian scaiceanu Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 As posta foto dar nu am flash 9 si nu se mai descarca stie cineva o alta aplicatie inlocuitoareAs posta foto dar nu am flash 9 si nu se mai descarca stie cineva o alta aplicatie inlocuitoare cu care sa pot pune foto pe acest site am tel samsung galaxi trend plus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum