Romica_t Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Am fost azi la un mag in Cluj,pe Napoca si erau acolo doua difuri de 10 inchi pe care scria RCF pe dom,iar sub RCF scria CAR STEREO.Vanzatorul mi-a zis ca sunt originale,cel de 8 ohmi e de casa iar cel de 4 pt masina(de parca impedanta hotaraste asta ).rcf face difuri de masina? Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Din cate stiu eu nu face astfel de difuri...ei fac numai difuri pt sound reinforcement, nu si pt alte "categorii".Fa daca poti o poza ca sunt curios cum arata. :smt005 Link spre comentariu
Romica_t Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 O sa incerc sa fac poza.Dupa mine sunt niste copii,nu cred ca sunt originale.unul avea suspensia de cauciuc.cadrul este dintr-un aliaj ca bronzul.Cerea pe bucata vreo 8 mil.Se tot lauda ca numai el aduce in Cluj RCF originale.Cred ca RCF este cea mai venerata firma in Romania in domeniul difuzoarelor! Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 pai nu ii venerata pe nedrept ca intr-adevar are difuri super bune. nu fac nici o comparatie cu Paudio ca sa nu aduk iarasi tot felul de discutii. ii o firma care are difuzoare bune ! dar dupa cum zicea si snake, nu cred ca fac si pt masina, cine stie ce imitatii de kko is alea ! Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 @Romica. vezi ce zici de rcf pe un forum unde nu se vinde rcf :yawinkle: .Am vazut si eu mai demult pe net ceva difuri de masina RCF, dar siturile care vindeau erau invechite. nu stiu ce sa zic. Zi unde ii magazinul sa dau si eu o privire :smt006 Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 Magazinul este situat pe str Napoca,intr-o curte,langa reprezentanta Reebok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum