Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCF produce difuri de masina?

Romica_t

Postări Recomandate

Am fost azi la un mag in Cluj,pe Napoca si erau acolo doua difuri de 10 inchi pe care scria RCF pe dom,iar sub RCF scria CAR STEREO.Vanzatorul mi-a zis ca sunt originale,cel de 8 ohmi e de casa iar cel de 4 pt masina(de parca impedanta hotaraste asta :)).rcf face difuri de masina?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Romica_t

3

• radue

1

• adircf

1

• Kenwood_DJ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

O sa incerc sa fac poza.Dupa mine sunt niste copii,nu cred ca sunt originale.unul avea suspensia de cauciuc.cadrul este dintr-un aliaj ca bronzul.Cerea pe bucata vreo 8 mil.Se tot lauda ca numai el aduce in Cluj RCF originale.Cred ca RCF este cea mai venerata firma in Romania in domeniul difuzoarelor!

Link spre comentariu

pai nu ii venerata pe nedrept :) ca intr-adevar are difuri super bune. nu fac nici o comparatie cu Paudio ca sa nu aduk iarasi tot felul de discutii. ii o firma care are difuzoare bune ! dar dupa cum zicea si snake, nu cred ca fac si pt masina, cine stie ce imitatii de kko is alea ! :)

Link spre comentariu

@Romica. vezi ce zici de rcf pe un forum unde nu se vinde rcf :yawinkle: .Am vazut si eu mai demult pe net ceva difuri de masina RCF, dar siturile care vindeau erau invechite. nu stiu ce sa zic. Zi unde ii magazinul sa dau si eu o privire :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări