Untold Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Am mai zis si eu, si @elmar: e mai simplu sa faci un stick butabil cu win xp, ti-am aratat mai sus cum, dar..se pare ca n-ai luat in consideratie varianta asta, cu care, chiar daca un cd blanc e 1 leu, nu strici nimic. Eu am o varianta de win xp cu sp3 ISO, are 707Mb, dar n-am testat-o, ca ti-as face cadou un cd butabil... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 pai are sapte ani unitatea si sa facut cd-uri cu ea dar nu eu ca la mine este la mana a doua si de atunci sa schimbat cd-sau dvd-romuri . Link spre comentariu
elmar Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 daca stiti ca sa facut(ars) CD-uri cu ea ...atunci dezarhivati imaginea iso si incercat sa ardeti un cd-blank din pacate ...daca aceasta unitate a fost folosita intens la scrierea cd-urilor e posibil ca acum sa nu mai aiba putere laserul ...si sa nu mai poata scrie cum trebuie (sau nu mai scrie nimic pe cd) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 nu nu sa folosit intens pentru scriere decat cateva,si asta acum trei ani si ceva in urma cand nu era la mine unitatea,totusi o sa incerc si cu alte cd-romuri. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 am descoperit in sfarsit care era problema,in loc de cd-writer aveam cd-rom montat in unitate dar acum mai am o problema referitor la poza pe care a postato domnul elmar,cand dau click pe Brose imi apare descarcarile din calculator dar nu pot sa mut nimic ca scriu pe cd.unde oi fii gresit oare?sau am omis ceva. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) acolo unde aveti arhiva winrar(cu windows) ...dati clik dreapta pe ea si apoi extrage aici ...fisierul rezultat trebuie sa fie un fisier iso(cu extensia iso) si (acum)il veti putea selecta din programul acela(de scris imagini iso) Editat Martie 25, 2015 de elmar Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Intreb si eu de curiozitate: este legal sa se discute asa ceva pe forum?! Ca pe Softpedia este sters instant un asemenea topic...sa nu aiba forumul nostru probleme...mai urmeaza sa ceara careva vreun crack ori serial... Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Eu pentru a scrie CD-DVD-uri cu windows folosesc programul PowerISO si nu a dat gres niciodata.Imaginea ISO a wind-ului apare exact cu iconul acestui program si nu ramane decat sa dau dublu click pe ea si se deschide fereastra programului unde scrie ca este si imagine bootabila Link spre comentariu
elmar Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) pai nu s-a oferit vre-un link spre vre-o copie windows ..nu? s-a discutat cum se poate scrie o imagine iso pe un cd ...eu zic ca e legal si educativ! imagini iso pot fi foarte bine si linux....eu am scris o gramada de discuri linux ...pentru a le incerca si de a vedea ce facilitati ofera fata de windows !(cautand o alternativa la windows) Editat Martie 25, 2015 de elmar 1 Link spre comentariu
ndor Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Si ce legatura are CD-rom-ul ,cu retelistica ? Nu inteleg de ce s-a intins dicutia asta fara rost aici ? Nu-ti mai aloca IP la CD-rom ? Nu poti scrie un iso din DHCP ???!! Link spre comentariu
validae Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Păi dacă vede Mifty mesajul ăsta, poate mută topicul la Software. Aici nu prea avea ce căuta.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum