Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu reusesc ca fac un cd cu windows xp sp3 cu imagine ISO

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

16

• elmar

11

• Untold

4

• validae

2

dle.elmar am reusit sa-l descarc in partitia c unde este si sistemul de operare.intrebarea este:trebuie sa-mi apara si pe desctop ceva?sau ce trebuie sa fac mai departe cu aceea descarcare?

Link spre comentariu

nu trebuie instalare la acest program ...pur si simplu dati dublu clik pe el si se va deschide programul...

dar eu cred ca sunteti confuz ...si credeti ca trebuie sa copiati sistemul de operarare de pe hardisc??

nuu! trebuie sa descarcati  imaginea de pe net .....folositi sfatul care vi l-a dat dl validae aici:http://www.elforum.info/topic/102195-nu-reusesc-ca-fac-un-cd-cu-windows-xp-sp3-cu-imagine-iso/?do=findComment&comment=1153127

Editat de elmar
Link spre comentariu

nu dle elmar,as fii chiar timpit sa gandesc sa fac asemenea lucru sa descarc windowsul de pe hard,cu toate ca nu am mare experienta in informatica,stiu sa fac cam orice pe calculator bine asta in limita cat ma si .atat nu stiu .dar din cate ma-ti indrumat dstra.colegii de pe forum nu ramane decat sa ma apuc de meditat.oricum va multumesc si va doresc o zii buna in continuare.

Link spre comentariu

Cea mai simpla solutie pentru tine, ar fi sa lasi pe cineva care se pricepe si-n care ai incredere sa intre la tine in calculator cu TeamViewer si sa-ti arda cd-ul cu windows.

Editat de Untold
Link spre comentariu

cred ca cea mai buna alegere,o sa fac cum a postat dnl.elmar si asta datorita faptului ca mi se pare cea ma simpla metoda bine asta nu inseamna ca va subestimez pe ceilalti.

Link spre comentariu

am facut si cum a zis dnul.elmar exact dupa linckul pe care mi la trimis dnul validae dar nu-mi permite sa atasez imaginea cu windows in acel spatiu indicat de domnul elmar,ce credeti ca se poate intampla?am incercat si cu NERO si degeaba.

Link spre comentariu

d-le aveti descarcata imaginea iso de pe net??

daca da ...nu cumva e arhivata ? adica e o arhiva rar sau zip...daca da, trebuie mai intai dezarhivata si pe urma folositi programul acela asa cum v-am indicat...

e posibil sa fi descarcat orice altceva decat o imagine iso ...si normal ca programul sa nu accepte asa ceva!

daca nu stiti ce fel de fisier ati descarcat dat clik dreapta pe el si clik pe proprietati ...va va aparea o pagina unde scrie ce fel de fisier este!

am uitat sa va intreb ...CD(sau DVD)  -writer aveti?? 

Editat de elmar
Link spre comentariu

da intradevar sa descarcat cu winrar,si am cd-uri,pentru ca nu am dvd-rom la calculator domnule elmar,si referitor cum a spus domnul untold nu am la cine sa apelez,cine stie tine cu dintii  sa nu arate de parca ar castiga bani din chestia asta.

Link spre comentariu

pai va spun eu tot ce vreti sa stiti! numai sa intrebati...

nu ati raspuns daca unitatea dvs CD are posibilitatea de a inscriptiona("arde") CD-uri?(adica sa fie o unitate CD-RWriter)

Editat de elmar
Link spre comentariu

pai nu am facut treaba asta cu calculatorul,adica sa inscriptionez cd-uri.si ce ar trebui facut sa fie buna pentru asa ceva?

Link spre comentariu

Unitatile optice sunt de mai multe feluri...de exemplu ...pot fi  cd-rom>> au doar posibilitatea de a citi ce e inscriptionat pe un cd

si pot fi cd-rwriter-e(RW) care pot citi si inscrptiona cd-uri....acesta din urma va trebuie dvs...

daca aveti cd-rom(fara posibilitate de inscriptionare) ...programul detecteaza ca nu aveti cu ce scrie(arde) un cd ...si e normal sa nu puteti selecta imaginea iso...

exista posibilitatea de a face un stik usb bootabil care sa puteti instala windows-ul de pe el...dar trebuie sa stiti daca calculatorul suporta boot-area de pe usb...majoritatea calculatoarelor noi au aceasta posibilitate...dar daca e mai vechi ...e posibil sa nu mearga!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări