Vizitator corpo Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) Va salut.De curand m-a lasat pompa servodirectie Logan.Am demontat-o ,si nu stiu cum sa masor tensiunile care ar trebui sa alimenteze motorasul.Am inteles ca este un motor trifazic ,fara perii colectoare,si care este alimentat de 3 borne.Atasez un fisier cu partea electronica a pompei.Daca patrunde apa in ea se intrerup circuite,etc.Poate stie cineva sa ma ajute cu aceste masuratori . Editat Martie 24, 2015 de corpo Link spre comentariu
Fulgerik Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Nu trebuie sa masori tensiuni ca nu prea ai cum. Este suficient sa cureti bine cablajele si sa repari traseele intrerupte in caz ca sunt astfel de intreruperi. Am reparat mai multe astfel de pompe si de fiecare data a fost suficienta o curatire temeinica si cateva lipituri. Trebuie sa ai grija sa repari bine si acolo pe unde intra apa, de obicei este distrus conectorul electric. Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) Nu trebuie sa masori tensiuni ca nu prea ai cum. Este suficient sa cureti bine cablajele si sa repari traseele intrerupte in caz ca sunt astfel de intreruperi. Am reparat mai multe astfel de pompe si de fiecare data a fost suficienta o curatire temeinica si cateva lipituri. Trebuie sa ai grija sa repari bine si acolo pe unde intra apa, de obicei este distrus conectorul electric. Se poate arde daca a fost legata cumva gresit?Adica + la - si -la + ? Trebuie sa dau jos cablajul?Poate avea intreruperi si pe partea opusa? Se poate proba altfel decat montata pe masina? Editat Martie 24, 2015 de corpo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum