Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va cer o parere despre aceste boxe

Dumitrache_S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dumitrache_S

5

• zal

1

• vivian

1

• Alin Alin

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Marcel Ciobanu

Par boxe de calitate, mai ales ca scrie made in Denmark; din pacate nu se dau ft multe informatii despre difuzoarele folosite;

La 95db merg bine pentru sonorizari de pe pc, cu un amplificator suficient de puternic dar pentru live nu prea; personal am comparat pe muzica interpretata live incinte Behringer b1220pro (95dB) cu altele echipate cu difuzoare rusesti Rekord de 15' (copii dupa Peavey), vechi de 10 ani cel putin si  diferenta e enorma; pentru acelasi volum sonor, pe Behringer-uri am pompat mai multa putere si au aparut distorsiunile iar varfurile pe medii erau clar mult mai slab redate fata de cele reproduse pe batranele difuzoare rusesti; am inteles ca noi depaseau 100dB spl;

Depinde unde vrei sa utilizezi boxele, pentru chef-uri de exemplu sunt foarte ok.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Intr-un final am reusit sa cumpar boxele mult dorite , cum se aude ..................................... DUMNEZEULE  nu pot sa ma exprim  .

Am sa le probez in amplificatorul la care lucrez, un PPcu EL34 de 70 w , atunci am sa le vad ce pot, momentan ascult la un PP cu 6P3C de 20  W.

Pun si niste poze :

http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20150706_144713_zpsaf301z83.jpg.html?sort=3&o=1

http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20150706_144741_zps1acgswz1.jpg.html?sort=3&o=0

Stima si respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări