Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Hantarex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

5

• ceorneialexdru

3

• BUGHIU

2

• YO9IBC

1

Top autori în acest subiect

multumesc pt ajutor face cam 90% din functii ,dar nu face  MENU sa pot cauta programe,cu butonul de menu intra direct in service...emite  pe 4BB4 cu 6121;am mai gasit 2 coduri  1041 si 1957 dar tot la fel  ....daca mai stie  cineva un alt cod......(am incercat si cu shit..)

Link spre comentariu

multumesc pt ajutor face cam 90% din functii ,dar nu face  MENU sa pot cauta programe,cu butonul de menu intra direct in service...emite  pe 4BB4 cu 6121;am mai gasit 2 coduri  1041 si 1957 dar tot la fel  ....daca mai stie  cineva un alt cod......(am incercat si cu shit..)

Ciudata treaba cu meniul de cautat programe!!! Parca ar fi in ''hotel mode''.... sau nu e compatibila 100% telecomanda!!! Ce cod are PCB-ul?!?!

Link spre comentariu

nu face meniu  nici pentru lumina,contrast,etc....deci nu e in hotel mode....telecomanda nu este 100% compatibila...ar trebui un alt cod sa emita pe datele de mai sus...?

Link spre comentariu

Atunci incearca o telecomanda universala de la c----n, de la pozitia 506. Folosete-o pe cautare manuala si vei reusi. Pe mine m-a scos din multe deficultati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări