tehnic Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 salutare, am acest tv de 13 inch, culoare neagra, cu DVD. Nu ia sunetul pe cablu nici in 6,5 nici in 5,5 si nici culoarea in PAL Din meniul normal nu are optiuni pt schimbare norma, sistem, sau tara Pe dvd e totul bine. Am vazut ca are o intrare de USB doar pentru servis. Procesorul e smd si cu radiator lipit pe el. De pe net am inteles ca are selector NTSC Daca a mai intalnit cineva asa ceva...Multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 E de peste ....ocean?!?! Daca e ''american'' il folositi doar de......decor!!! Link spre comentariu
tehnic Postat Martie 24, 2015 Autor Partajează Postat Martie 24, 2015 e cumparat din tara, dar de la o firma care probabil habar nu are ce vinde Cred ca intradevar e pt americani Deci nu se poate face nimic.. ? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 "de la o firma care probabil habar nu are ce vinde" - dar ... cumparatorul ? http://gpx.com/all-product/tde1384b.html Link spre comentariu
tehnic Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 macar sunetul sa-i intre. degeaba schimb selectorul daca n-am demodularea corecta in procesor M-as juca un pic daca ar sti cineva trecerea in servis, sau vreun soft pt intrarea USB de servis Macar sa vad ce-i poate capul, ca pana acum n-am intalnit o asa ceva. Stiu ca pt uni traba asta nu e o noutate. Multumesc de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum