Vizitator danyy_d Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 dupa ce am crezut ca o sa iau foc in masina ajung acasa si ma apuc de desfacut. pe sub bord vad un fir cu izolatia arsa ,acesta ducea direct la aeroterma .desfac aeroterma si vad cauza :intrase apa si era blocata si plina de rugina ,o curat o testez in casa si mere apoi o montez pe dacie cu multa grije sa nu atinga paleti de ceva problema e ca acum scoate niste sunete urate [scherlaiturii] mai tot timpul ,nu mereu, poate fi o problema electrica ?PT CEI CU EXPERIENTA Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 e problema mecanica.. demonteaza din nou aeroterma si unge cu vaselina lagarele/rulmentii Link spre comentariu
Vizitator danyy_d Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 am pus o mana de vaselina si tot asa se aude dar nu se aude mereu Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 ating paletele, parca asa am citit pe forumul dacia odatainainte de a o monta lasa siliconul care il pui pe margine sa se intareasca aproape de tot si cind stringi stringi mai cu mila Link spre comentariu
nassus Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 La mine scoatea sunete ciudate din cauza bucselor care se largisera si axul motorului vibra intr-o anumita pozitie sau cand era frig afara. Solutia o fost sa ovalizez foarte putin bucsele. Acum strange unpic dar nu mai suna. bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum