Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sub de la un 5.1 facut pt masina

Vizitator danyy_d

Postări Recomandate

Vizitator danyy_d

pe dif scrie 8 ohm 30 w l-am testat si se aude destul de clar la frecvente chiar joase,oricum in dacie cred ca va fi binisor pt unu care cauta claritate cat de cat la o instalatie din buc > casett alpine ,in usi fata- blaupunct de 30w, pe spate Hertz de 75w rms alimentate de la un amp First care scrie pe el 100w[io nu cred] problema e nush daca pot alimenta subul direct de la iesirea de la cass,iar daca da ce filtru imi tre,daca nu o alta idee

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

1

• ionut20

1

• dividivus

1

Top autori în acest subiect

pai subbul tau are filtru pasiv in interior ??? daca da, atunci il legi direct, fie la iesirea de boxe din player, fie print-o statie, la semnalul mic de iesire din player. Daca nu ai filtru in el, ii pui tu, daca il folosesti prin player. Daca il folosesti prin statie, atunci ori ai reglaje pe statie pt Low pass ori poti sa ii pui un filtru activ pe intrare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări