niq_ro Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) eu cred ca sanse mari de semnale din astea ciudate sa fie si din sonda.. oricum 5mV inseamna ca 0,5% dintr-un volt.. 50mV reprezinta 5% dintr-un volt... nu stiu ce masori tu, in mod special, in zona aia... deci eu as ignora acest 'defect" PS: ar fi nivelul unui microfon.. o doza de pick-up.. Editat Martie 25, 2015 de niq_ro Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Osciloscopul este luat de la mine si stiu sigur ca nu are probleme. Nu stiu exact care este problema in acest caz dar se poate identifica foarte usor ( si eu tind sa cred ca este vorba de sonda ). Trebuia sa ma anunti ca ai depistat "anomalii" in masuratori inainte sa-l desfaci si sa intervii asupra lui. Dar acum este prea tarziu pentru astfel de discutii. Sa-mi dai iban-ul sa-ti pun banii inapoi. Daca se razgandeste niq_ si osciloscopul ajunge inapoi la mine, in masura timpului disponibil, voi posta masuratori cu el pe toate domeniile. Atasez schema osciloscopului. Alex. CA8016-2 Schematic.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum