Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu pc04a-imagine zimtata

quadrall

Postări Recomandate

imagine zimțata- acesta este defectul sașiului din titlu . defect inițial a fost sursa , s-a remediat. i-am făcut o ,,cura,,  de electrolitici în primar, secundar, recuperate linii, cele din jurul u4439bg, c431,c406,c414, c704. din cate am înțeles defectul  i-l are de câțiva ani(s-a mai încercat remedierea lui dar n-a fost posibil) ce ar mai putea da acest defect?

Link spre comentariu

și pe AV face la fel, zimțează inclusiv osd-ul dar după cca 15 min de funcționare calitatea imaginii se îmbunătățește semnificativ.

Editat de quadrall
Link spre comentariu

aceeasi parere tuner cale comuna bobine dezacordate,mai mult ca sigur pe av este curat,fus cale comuna,de multe ori aceste modele au fost zapacite din bobine si tuner pentru a putea fi aduse in norma de 6,5,si cum multe retele sant pe 5,5 apar aceste dezacordari,in general de la fusuri rusesti si cele romanesti 38.9 ,chiar si schimbare tunerului cu unul hyperband poate avea acest efect,stiu ca multe au fost facute din fabrica pe multi norma 5,5, 6,5, 6.0,dar nu toate au fost cumparate din romania,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări