Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare tda

Vizitator nae ionut

Postări Recomandate

Vizitator nae ionut

am acest kit tda 2x100   si as dori sa l alimentez la un traf de 2x25v  exact cat necesita integratulpost-244289-0-30671900-1427103218_thumb.jpgpost-244289-0-05011400-1427103225_thumb.jpg  . mai trebuie cumva vreo sursa de redresare  filtraj?sau pot conecta direct traful?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator nae ionut

stiu ca nu scoate 2x100. eu am scris exact ce scrie pe foita cu specificatiile lui.

stiu ca nu scoate 2x100. eu am scris exact ce scrie pe foita cu specificatiile lui.

e un tda 7293

e un tda 7293

sper sa scoata macar 40w la un traf de 2x25v - 300va.

Link spre comentariu

N-am citit pdf-ul pentru TDA8920bj decat putin de pe prima pagina dar din cate vad este in clasa D, deci 2x100W nu mi se pare exagerat avand in vedere randamentul bun caracteristic clasei D.

Puterea utila este limitata de tensiunea de alimentare, iar aceasta este limitata de caracteristicile etajului final, pentru 2x25Vca ar trebui sa avem incluzand caderea de pe redresare, cam +/-32Vcc, pentru tensiunea asta, un etaj final Fet poate asigura cei 70W fara dificultati, e simplu si normal.

Link spre comentariu

@Giorgi tv integratul ala TDA7293 are 100w la thd 10%, e scris si in documentul pdf

Nu trebuie sa ii crezi pe inginerii aia pe cuvant, ia si testeaza !

@misa a mai demonstrat si cu un TDA7294 ca are 100w masurati, nu doar din vorbe

Ma tot uimesc oamenii care se uita in documentul pdf si zbiara pe forum ca ''n-are domne cum sa fie asa'' , luati de testati si apoi sa ii contraziceti pe inginerii aia daca e cazul, altfel trebuie luati pe cuvant cand au scris acolo ce au scris

post-195032-0-40843700-1427118137_thumb.png

Editat de maxente
Link spre comentariu

70-80w cu un rahat de integrat hai sa fim seriosi,bag mana in foc ca asta nu se va intampla nici peste 20de ani

Mai omul lui Dumnezeu , userul a intrebat clar daca poate sa alimenteze acel kit de la acel transformator ,nu altceva . Daca e un rahat sau nu ofera acea putere o sa costate el pe parcurs. Si inca ceva,TDA7294 multumeste majoritatea amatorilor in audio asa ca.....Personal detin un astfel de amplif de mai bine de 6 ani si nu mi-a facut nicio figura pana acum....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări