Vizitator paunescu_d Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Bună seara! Am o problema..defapt matușa mea. Nișa de branșament a fost integrată intr-o cameră nou construită. Ea având doi copii (drăcușori) nu a putut fii atentă la amândoi în același timp. Iar inevitabilul sa produs...ăl mai mare..cu o curiozitate nebuna...sa agățat de sigilul de la nișa...și la întins putin..adica nu mai este asa..cum era înainte...strâns! De cand sa întâmplat acest eventiment..sta..cu morcovu'n c*r. Daca vin in control..de la electrica..ar putea patii ceva? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Se rezolva , o sa vina ,, baietii '' > cand o sa vina cititoare de index , va pune un semn discret in tabel , dupa aceea o sa vina cineva de la electrica !! Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Pai..nu au ce cauta la nisa...nisa este intr-o camera...iar contorul in alta..nisa era afara...s-a construit o camera...care a acoprit nisa..iar acum este in casa. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Va duceti la electrica si ,, povestiti '' si cand vin electricienii ........... Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Daca sigiliul nu este rupt sau nu exista diferente semnificative de consum nu se intampla nimic. Oricum mai bine intrebati direct la electrica pentru a verifica si reface sigiliul. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Mergeti la electrica si povestiti-le tarasenia.Nu sunt bau bau nici aia,sunt oameni. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Mergeti la electrica si povestiti-le tarasenia.Nu sunt bau bau nici aia,sunt oameni. Eu sunt patit , sarma sigiliului a ruginit , degeaba am explicat , decat expertiza mai bine ...... se subintelege ... Link spre comentariu
Vizitator andrei stefan Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Suna la Electrica si spune ca ala micu' a tras de sigiliu. Eu i-am f..tut una din intoarcere cu o teva lunga si grea,contorului. I-am sunat imediat,am explicat,au venit si l-au schimbat. Link spre comentariu
rimache Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Anunta-i inainte de a gasi ei problema si se rezolva fara nici o sanctiune sau ceva de genu'. Scoate morcovu' ca nu ai motive. Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Bine..Mulțumesc de sfaturi. O seara plăcută! Link spre comentariu
loleksibolek Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Corect @ rimache.Daca o gasesc ei e mai nasol,o sa presupuna ca l-ai manarit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum