Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sigiliu nișă branșament

Vizitator paunescu_d

Postări Recomandate

Vizitator paunescu_d

Bună seara! Am o problema..defapt matușa mea. Nișa de branșament a fost  integrată intr-o cameră nou construită. Ea având doi copii (drăcușori)  nu a putut fii atentă la amândoi în același timp. Iar inevitabilul sa produs...ăl mai mare..cu o curiozitate nebuna...sa agățat de sigilul de la nișa...și la întins putin..adica nu mai este asa..cum era înainte...strâns! De cand sa întâmplat acest eventiment..sta..cu morcovu'n c*r. Daca vin in control..de la electrica..ar putea patii ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

3

• loleksibolek

2

• Stefan

1

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Se  rezolva , o sa vina ,, baietii '' > cand o sa vina cititoare de index  , va pune un semn discret  in tabel  :rade: , dupa aceea o sa vina cineva de la  electrica  !!

Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d

Pai..nu au ce cauta la nisa...nisa este intr-o camera...iar contorul in alta..nisa era afara...s-a construit o camera...care a acoprit nisa..iar acum este in casa.

Link spre comentariu

Daca sigiliul nu este rupt sau nu exista diferente semnificative de consum nu se intampla nimic. Oricum mai bine intrebati direct la electrica pentru a verifica si reface sigiliul.

Link spre comentariu

Mergeti la electrica si povestiti-le tarasenia.Nu sunt bau bau nici aia,sunt oameni.

Eu sunt patit , sarma sigiliului  a ruginit  , degeaba am explicat  , decat expertiza  mai bine ...... se subintelege ...

Link spre comentariu
Vizitator andrei stefan

Suna la Electrica si spune ca ala micu' a tras de sigiliu.

Eu i-am f..tut una din intoarcere cu o teva lunga si grea,contorului. I-am sunat imediat,am explicat,au venit si l-au schimbat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări