Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Shov STV 5029

mariantoader82

Postări Recomandate

Sasiu probabil tv4k ,procesor st92195c ,jungla stv2248 ,cadre stv 9306 ,are sonor cu dunga orizontala .

Am verificat tensiunile pe circuitul din cadre plus condensatorii sunt in regula ,cind ating cu degetul pe pinii ci-ului din cadre dunga se misca si tinde sa se desfasoare fapt ce ar indica ca este bun (curios faptul ca se incalzeste ca si cum ar lucra corect).

La pin 47 jungla am decit 33hz deci nu sunt impulsuri sau sunt blocate ,ce nu este in regula ?!

Va rog ajutor ,multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

3

• dan-a2

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da ,condensatorii i-am verificat cu ESR-metru ,cit despre tensiuni  una de 24v din recuperata si din sursa 12v sunt corecte ,nu are alimentare simetrica ,ce nu am schimbat e dioda din pin 10 stv.

Link spre comentariu

Corect , ai grija de unde cumperi  STV-ul , numai la Cristronic  am gasit bune , de asemenea verifica sursa ,daca are ,, salturi '' de tensiune  se duce integratul si finalul linii  !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări