Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 salut colegi si buna seara,am reinstalat in urma cu doua saptamani windows xp sp2 si nu mai pot sa-mi reinstalez messengerul imi da eroare la instalare, sa fie oare din cauza ca am instalat din inainte antivirus(avast)va rog sa-mi dati si mie o idee de remediere.multumesc anticipat dragi colegi. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 (editat) Descarca installerul offline, asta de obicei merge: http://xh.yimg.com/gj/msgr/115/client/ymsgr1150_0228_us.exe Editat Martie 21, 2015 de modoran Link spre comentariu
Feretech Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Si eu am patit la fel, problema era ca trebuia instalat un fisier cu extensia .dll care nu exista in SP2 numai in sp3. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 si care este acel fisier dle.feretech ca varianra dlui.modoran nu merge? Link spre comentariu
modoran Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 De ce nu instalezi SP3 de pe pagina Microsoft ? Mai toate programele ce inca mai au suport pentru XP cer SP3: http://download.microsoft.com/download/d/3/0/d30e32d8-418a-469d-b600-f32ce3edf42d/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 domnule modoran va multumesc mult,dar mai am o problema,am nero instalat dar nu pot sa ard cd-uri cu el pentru ca nu am mai folosit niciodata asa ceva,mam uitat eu de nu mai stiu de cate ori pe youtube nu pot sa descarc un windows pe cd ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informati legate de aceasta problema as fi foarte recunoscator macar cu sufletul daca nu pot material va nultumesc anticipat. sau cei ce ma poate ajuta va multumsc anticipat. Link spre comentariu
Feretech Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 si care este acel fisier dle.feretech ca varianra dlui.modoran nu merge? Nu am afirmat ca varianta dlui modoran nu merge!Trebuie incercat instalarea din nou...la mine a aparut o fereastra cu eroarea ca lipseste "xmlite.dll" am descarcat de pe net si am introdus acest fisier in directorul creat de mess si dupa acea instalarea a decurs normal. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 pai ce poate sa fie asa greu? se descarca imaginea iso a windowsului si se urmeaza pasii de aici..... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 VA MULTUMESC DOMNULE ELMAR DAR TOT RAMAN IN DUBIU DE UNDE IAU ACEA IMAGINE ISO? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 (editat) acum am vazut ...dvs nu trebuie sa instalati windowsul ...ci trebuie sa instalati doar pachetul "SP 3" a carui link v-a fost atasat de catre D-l modoran... si ca sa va raspund...cautati windows xp sp3. iso download dar acest disc nu va foloseste decat la instalarea windowsului din nou ...si la stergerea datelor care le aveti pe acea partitie (de regula partitia c) daca nu stiti sa ardeti un disc ...nu stiu daca stiti sa instalati un sistem de operare si pe urma sa instalati toate programele de la zero...plus drivere ... care trebuie sa le aveti salvate pe un disc (sau stic usb) e posibil sa nu aveti acces nici la net daca nu aveti driverul placii de retea...deci aveti grija ce faceti! mai bine instalati doar pachetul SP 3...indicat mai sus...si veti pastra sistemul vechi dar updatat la sp3! Editat Martie 21, 2015 de elmar Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Buna seara!Gasiti pe Filelist de exemplu,daca aveti cont,imagini iso cu windows xp sp3 sau pe alt torent,aveti grija ce descarcati. Personal pentru arderea cd/dvd-urilor folosesc dvd decrypter,e destul de simplist,numai bine! Link spre comentariu
elmar Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 dupa parerea mea cel mai simplu si foarte bun(pentru arderea imaginilor iso ) e burn cd cc...http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php/810e0e7752280b34ef8fb41fcf4876bc/550dd969/ae23/0/1 si un mic sfat...alegeti o viteza mai mica la arderea dicului.de ex ..8x pentru cd -uri Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Se poate instala Yahoo si fara a schimba versiunea de Windows Se intra in Control Panel - Internet Options- Security - Trusted Sites si acolo se introduce link-ul de la pagina de download de la Yahoo se apasa apply si ok si apoi va merge instalat . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 domnilor nu stiu cum sa va multumesc :am reusit sa instalez cu ajutorul dumneavoasrta"va multumesc din suflet si dumnezeu sa fie cu dumneavoastra sa va dea dumnezeu multa sanatate si inpreuna ,,de altfel.o noapte si o primanara frumoasa va doresc la toate familile dumneavoastra va doresc.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum