Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu pot sa-mi instalez yahoo nessenger

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

salut colegi si buna seara,am reinstalat in urma cu doua saptamani windows xp sp2 si nu mai pot sa-mi reinstalez messengerul imi da eroare la instalare, sa fie oare din cauza ca am instalat din inainte antivirus(avast)va rog sa-mi dati si mie o idee de remediere.multumesc anticipat dragi colegi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

5

• elmar

3

• modoran

2

• Feretech

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

domnule modoran va multumesc mult,dar mai am o problema,am nero instalat dar nu pot sa ard cd-uri cu el pentru ca nu am mai folosit niciodata asa ceva,mam uitat eu de nu mai stiu de cate ori pe youtube nu pot sa descarc un windows pe cd ma puteti ajuta si pe mine cu ceva informati legate de aceasta problema as fi foarte recunoscator macar cu sufletul daca nu pot material va nultumesc anticipat.

sau cei ce ma poate ajuta va multumsc anticipat.

Link spre comentariu

si care este acel fisier dle.feretech ca varianra dlui.modoran nu merge?

Nu am afirmat ca varianta dlui modoran nu merge!Trebuie incercat instalarea din nou...la mine a aparut o fereastra cu eroarea ca lipseste "xmlite.dll" am descarcat de pe net si am introdus acest fisier in directorul creat de mess si dupa acea instalarea a decurs normal.

Link spre comentariu

acum am vazut ...dvs nu trebuie sa instalati windowsul ...ci trebuie sa instalati doar pachetul "SP 3" a carui link v-a fost atasat de catre D-l modoran...

si ca sa va raspund...cautati  windows xp sp3. iso download 

dar acest disc nu va foloseste decat la instalarea windowsului din nou ...si la stergerea datelor care le aveti pe acea partitie (de regula partitia c)  daca nu stiti sa ardeti un disc ...nu stiu daca stiti sa instalati un sistem de operare si pe urma sa instalati toate programele de la zero...plus drivere ...  care trebuie sa le aveti salvate pe un disc (sau stic usb)

e posibil sa nu aveti acces nici la net daca nu aveti driverul placii de retea...deci aveti grija ce faceti!

mai bine instalati doar pachetul SP 3...indicat mai sus...si veti pastra sistemul vechi dar updatat  la sp3!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Buna seara!Gasiti pe Filelist de exemplu,daca aveti cont,imagini iso cu windows xp sp3 sau pe alt torent,aveti grija ce descarcati.

Personal pentru arderea cd/dvd-urilor folosesc dvd decrypter,e destul de simplist,numai bine!

Link spre comentariu

Se poate instala Yahoo si fara a schimba versiunea de Windows 

Se intra in Control Panel - Internet Options- Security - Trusted Sites si acolo se introduce link-ul de la pagina de download de la Yahoo se apasa apply si ok si apoi va merge instalat .

Link spre comentariu

domnilor nu stiu cum sa va multumesc :am reusit sa instalez cu ajutorul dumneavoasrta"va multumesc din suflet si dumnezeu sa fie cu dumneavoastra sa va dea dumnezeu multa sanatate si inpreuna  ,,de altfel.o noapte si o primanara frumoasa va doresc la   toate familile dumneavoastra va doresc..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări