Vizitator Lupu crs Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Buna ziua am in posesie 2 boxe Celestion nu stiu prea multe despre ele , am ars un driver imi puteti recomanda inlocuitor? eu am gasit ceva da nu stiu daca sunt bune ca firma(ALIEN) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 da sunt foarte bune si accesibile la pret le gasiti la miva.... Link spre comentariu
Vizitator imperial Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Buna ziua am in posesie 2 boxe Celestion nu stiu prea multe despre ele , am ars un driver imi puteti recomanda inlocuitor? eu am gasit ceva da nu stiu daca sunt bune ca firma(ALIEN) L La prima vedere nu pare a fi Celestion, ci doar ceva diy cu un autocolant nereusit drept sigla de firma. In concluzie poti pune orice driver mandarin inclusiv piezo.Succes Link spre comentariu
Vizitator Lupu crs Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Nu sunt boxe home-made . le-am pus eu grila la difu de15'' in rest sunt celestion originale. si mar fii interesat drivere pentru ca daca schimb numa unu o sa sune diferit si ar trebuie schimbate amandoua dupa parerea mea Link spre comentariu
tomalex Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Driverul vechi ce model e? De ce doresti sa le inlocuiesti cu unele la intamplare, nu se mai gasesc cele originale? Desfa boxele si vezi ce drivere au, daca nu le recunosti poti pune poza aici si probabil cineva cu experienta le recunoaste si iti da niste sfaturi bune. Link spre comentariu
Vizitator Lupu crs Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Asta e modelul vechi. Am gasit urmatoaele specificatii : * Frequency Range - 1.5 - 15 kHz * Amplifier Requirements - Up to 50 Watts * Sensitivity - 101 dB for 1 Watt @ 1 Metre * Output - @ Rated Power: 117 dB @ 1 Metre * Distortion - @ 117 dB 2nd Harmonic 7%/3rd Harmonic 2% * Radiation Pattern - 7 degree X 45 degree * Impedance - 8 or 16 ohm * Recommended Crossover - 2 kHz (18 dB/Octave) Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Driverul vechi este pe 16ohmi, daca pui unul pe 8 ohmi va trebui modificat filtrul [!] Functie de cati bani vrei sa cheltui, poti cumpara 2 drivere Alien (AN10 sau AN02) sau poti trimite la rebobinat driverul original. Oricum ar fi bine de aruncat o privire prin filtre, poate un bec in plus ar scuti viitoare necazuri. Link spre comentariu
walldemar Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) De ce sa inlocuiesti un Celestion cu o "pocnitoare" ?Ai variante - rebobinat sau kit reparatie (sau de ce nu - un driver nou ) Editat Martie 25, 2015 de walldemar Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Cauta SAL DP35 , e un chinezism care are acelasi sistem magnetic si bobina cu RTT50 si HF50 . Celestion HF50 si RTT50 sunt tweeter-e tip RING cu horn inclus ... foarte audiofile . Dar au doar 25W RMS , asa ca vei intelege de ce s-au defectat . sunt OK ca putere de la 3000Hz in sus , iar amplificatorul sa fie de max 300W / 8 ohmi . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Se pot praji si cu un amplificator de 25W, daca oscileaza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum