Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko E4 - problema imagine

catalin004

Postări Recomandate

Salutare...am acest tv la reparat cu imaginea cam galbuie, iar la o lumina puternica imi face o rosata pe marginea albului....B+ 110V, pe bara de 200 este ok, filamentul mi se pae bun....rog ajutor....am gasit tv cu focus la maxim....nu il mai pot modifica intrucat are si un pic de ceata...posibil tub uzat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

16

• Radiotelegrafist

6

• BUGHIU

4

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

140,143,138 ...din cate stiu in meniul service se poate modifica atacul acestor finali din procesor?

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Am netul care merge foarte greu fiind la tara...nu stiu daca in timp s-a intamplat asta, nu este tv-ul meu....deci scrisul la un film este spre galben, nu alb imaculat....o sa incerc cu alt tub

Link spre comentariu

Sincer nu, insa o sa pun acum esr metrul pe ei....cu toate ca nu cred ca este de la ei....totusi rog si un dump, am inteles ca doar pe anumite posturi facea asta

Link spre comentariu

~100mohmi, ...nu am reusit sa-i desfac fisa din soclu, am dat doar modulul tk jos....si este reglabila....imi lucreaza reglajele pe ug1 si ug2....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări