dsasorin Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Salutare baieti. Caut un modul gata facut de cumparat, sau macar o schema nu foarte complicat de facut cu un amplificator de curent din gama microAmperi si sa-mi scoata miliAmperi (c.c.). Deci cam 1:1000. Nu stiu cat de buna va fi schema sau ce componente vor trebui alese, pentru ca mi-e teama de zgomot la valorile astea mici. Bineinteles ca nu vreau sa fie de nivel Nasa, dar sa fie decenta. Aveti vreun sfat bun ? Locuiesc in Bucuresti. Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 (editat) Ceea ce vrei tu se numeste "current buffer": Editat Martie 20, 2015 de modoran Link spre comentariu
dsasorin Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 aha si ce exemple de Q1 si Q2 ar fi potrivite in situatia mea ? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 (editat) Mai multe detalii? La schema de mai sus nu poti controla gain-ul, depinde foarte foarte mult de tranzistorii folositi si de temperatura. Daca asta nu te deranjeaza, atunci este buna schema de mai sus. Insa daca vrei o amplificare de valoare fixa, de exemplu pt masurare etc. trebuie altceva. Pt ca sint prea multe variante, poti sa detaliezi aplicatia, sensul curentului, valoarea sa maxima, daca acest curent poate fi si pozitiv si negativ etc. Pt aplicatii mai pretentioase, se face mai inti o conversie in tensiune cu ajutorul unui rezistor, iar apoi aceasta tensiune este folosita pt a controla un amplificator de transconductanta. Editat Martie 20, 2015 de sesebe Link spre comentariu
dsasorin Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 Ce vreau eu sa fac: un curent foarte mic de nA sa il inregistrez in calculator, in timp. Pe scurt, aplicatia mea e asa: Am o sursa de 2000 Vcc aplicata unui rezistor de 100 Gohm => un curent de 20nA. De aici, as vrea sa il amplific la mA pentru a-l baga intr-un alt dispozitiv de amplificare dar cu izolare galvanica (LEM 10mA/25mA), si apoi intr-o placa de achizitie in PC sa il inregistrez. Deci asta vreau: acei nA sau uA sa ii vad pe PC. (stiu ca trebuia sa fi zis nA->mA, dar am zis sa nu va sperii) Daca am o idee de schema de la uA->mA, atunci o tunez si pentru nA->mA Merci de interes. Link spre comentariu
lrai Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Asa ceva nu se face in regim home made. Tensiunile alea sunt foarte periculoase iar rezistorul de 100Gohm trebuie montat pe un izolator special. Solutia aleasa de tine nu cred ca e cea mai buna. Explica cat mai detaliat intregul proiect. Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 (editat) Păi , stai puțin , că tot nu ai spus totul . Dacă cunoști tensiunea , rezistența și curentul - ce vrei să măsori ? În fine. La modul general , astfel de curenți se măsoară cu AO în schemă ”inversoare” , fără rezistența de intrare. Intrarea neinversoare la masă, reacție prin rezistența R , curentul Iin intră în intrarea inversoare . Tensiunea la ieșire Uout = - R*Iin. De aici faci ce vrei - izolezi optic, prelucrezi numeric , etc. PS Cred că totuși suntem puțin offtopic - s-ar putea muta la Cum se face ? sau altă secțiune. Editat Martie 20, 2015 de UDAR Link spre comentariu
lrai Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Tocmai am mai citit un alt topic al initiatorului in care testeaza sigurantele diferentiale curentandu-se intentionat. (evident ca sigurantele nu declansau) Eu zic sa nu-l mai incurajam. Link spre comentariu
bolek Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 atunci o tunez si pentru nA->mA Am aruncat si eu o petarda aprinsa in scurgerea de la wc sa o tunez si sa fac fantana arteziana , si a iesit exact ce doream dar pe nuante maro...boss, fizica atomica nu mai se face cu dalta si ciocan de vreo 150 de ani. Si uita complet de ideea sa faci etaj de intrare pe tranzistoare si cablaj imprimat pentru nanoamperi. O sa indice mai mult curentii de aer care misca draperia decat curentii din circuit.Asta in caz ca nu ramane saturat de cand il alimentezi si pana il opresti de la zgomotul din circuit. Mai intai vezi aici ce fel de circuite specializate se recomanda pt asa ceva : https://www.physicsforums.com/threads/nano-amp-amplifier-1na-to-1v.577647/ Daca ai pe undeva un detector de fum de camera , fa-l bucati, si observa cum (din fabrica) e indoit in sus pinul de intrare al unui circuit integrat specializat, ca sa intre fix in camera de detectie unde numara sarcinile ionizate de capsula cu americiu. Nici nu se apropie de cablaj, darmite sa mai ai si trasee de genul asta. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Am construit convertoare curent-tensiune (pentru aplicatii mai pretentioase decât cere colegul, în special sub aspectul tensiunilor implicate) cu OP 80 si AD549. Primul e ceva mai robust. Daca vi se pare prea mare curentul lor de polarizare, folositi un operational de precizie precedat de un repetor sau etaj diferential cu FET (BSV81, 2N4117) sau MOSFET (SMY5x, SMY6x sau chiar ROS02). Toate aceste tranzistoare s-au folosit, printre altele, si la detectoare de incendiu cu camera de ionizare. Convertorul în sine nu ridica probleme, este însa f. greu de protejat. Puteti încerca si un etaj de intrare pe tuburi (DC862). Link spre comentariu
cristian1961 Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 1nAx1Mohm=1mV, tensiune care se poate amplifica usor cu un aplificator cu ciopper la intrare . Cred ca e posibil . Deci trwbi sa aveti un divizor rezistiv 2Gohmi in serie cu 1Mohm. Aici puneti un operational potrivit . Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Am in lucru un pA-metru , trebuie sa comand de pe eBay o rezistenta de 1GΩ. Este fezabil încă la acești curenți - lucrat îngrijit evident , cu precauțiile necesare. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Luati in considerare amplificatoarele operationale recomandate pentru ph-metre. Se incadreaza perfect pentru aceasta aplicatie. Vorbesc de alea folosite in aplicatii profesionale, nu cele folosite in experimente de pe net gen "cel mai simplu ph-metru". Oricum nu obtinerea componentelor e problema aici, ci proiectarea si realizarea practica. Studiati cu MARE atentie foaia de catalog a operationalului ales. Nu se poate cumpara ceva gata facut. Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Am ales LMC6041. Curentul lui de polarizare e mult mai mic decât ce am eu nevoie - rămâne să rezolv celelalte aspecte . Oricum , nu îmi propun precizii mari - 10pA măsurați cu 10% e foarte satisfăcător pentru ce am eu nevoie . Scopul e în principal măsurarea/sortarea unor componente unde curenții de scurgere contează și unde cataloagele sunt destul de discrete , respectiv dau domenii de la tipic la maxim de multe ordine de mărime. E vorba de diode de protecție , comutatoare analogice , etc . Dar acum chiar sunt offtopic, vă rog să mă scuzați. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Am ales LMC6041. Curentul lui de polarizare e mult mai mic decât ce am eu nevoie - rămâne să rezolv celelalte aspecte . Oricum , nu îmi propun precizii mari - 10pA măsurați cu 10% e foarte satisfăcător pentru ce am eu nevoie . Scopul e în principal măsurarea/sortarea unor componente unde curenții de scurgere contează și unde cataloagele sunt destul de discrete , respectiv dau domenii de la tipic la maxim de multe ordine de mărime. E vorba de diode de protecție , comutatoare analogice , etc . Dar acum chiar sunt offtopic, vă rog să mă scuzați. Si aplicatiile astea sint pt home use, sau e o sarcina de servici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum