Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv lcd Sony -nu gaseste posturi in format digital

Postări Recomandate

Lcd Sony model kdl-46x2020 .

Ii dau sa caute posturile in format digital dar nu gaseste  nimic,pe analogic le gaseste perfect.

La tari nu am Finlanda ,am incercat cu toate celelalte dar tot asa nu gaseste niciun post.

Am intrat in service meniu in ideea de a seta si Finlanda dar nu stiu cum,are si un meniu de service mai ciudat .

Pe placa pe care vine montat scrie 1-869-657-11 iar tuner-ul este modelul BTD-HF431Z .

Din cate am mai citit pe net la altii a fost problema de sigurante F1 ,F2 intrerupte in zona tuner-ului dar la acest model nu gasesc nimic concret unde ar fi acele sigurante .

Sa fie vreo siguranta sub placuta tuner-ului ?

Ma refer la  carcasa lui ? Este si cam greu sa- desfac si imi e sa nu muncesc degeaba .

Vad ca acest model de tuner se gaseste prin mai multe modele de lcd marca Sony .

A mai intalnit cineva astfel de problema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wlfu

5

• iuliantv

4

• BUGHIU

2

• stefank

1

Top autori în acest subiect

acest tv este cu tuner analog cablu si digital terestru,daca doriti sa scanati posturi digitale pe cablu,nu aveti nici o sansa caci nu este dvb-c,daca doriti scanare digital terestru,deci cu antena exterioara atunci clar ca este o problema

Link spre comentariu

Lcd Sony model kdl-46x2020 .

Ii dau sa caute posturile in format digital dar nu gaseste  nimic,pe analogic le gaseste perfect.

La tari nu am Finlanda ,am incercat cu toate celelalte dar tot asa nu gaseste niciun post.

Am intrat in service meniu in ideea de a seta si Finlanda dar nu stiu cum,are si un meniu de service mai ciudat .

Pe placa pe care vine montat scrie 1-869-657-11 iar tuner-ul este modelul BTD-HF431Z .

Din cate am mai citit pe net la altii a fost problema de sigurante F1 ,F2 intrerupte in zona tuner-ului dar la acest model nu gasesc nimic concret unde ar fi acele sigurante .

Sa fie vreo siguranta sub placuta tuner-ului ?

Ma refer la  carcasa lui ? Este si cam greu sa- desfac si imi e sa nu muncesc degeaba .

Vad ca acest model de tuner se gaseste prin mai multe modele de lcd marca Sony .

A mai intalnit cineva astfel de problema ?

Mai dati detalii despre aparat!! De unde este cumparat/adus?!?! 

Suporta operatorul de cablu RCS-RDS ....oare pe suport... digital?!?! 

Link spre comentariu

Este cumparat din tara dar este MADE  in  JAPAN.

Operator cablu UPC ,prinde perfect pe analogic.

Pe digital nu prinde nimic.

Nu  am Finlanda printre tarile din meniu , la kdl-32s3000 aveam si prindea perfect digitalele.

Link spre comentariu

Nici la kdl-32s3000 nu spune ca are dvb-c desi prinde digitalele.

Al meu are si rezolutie 1920x1080 !!!

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SONKDL32S3000-SONY-KDL-32S3000.htm

spune clar ca are dvb-c   http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-specs/KDL-32S3000/list

Analogue Terrestrial Tuner YESDigital Terrestrial Tuner (MPEG-2) YES

Digital TV Cable Tuner (with supported operators) YES

pentru cineva care cunoste cum se prezinta in menu un tuner dvb-c este simplu,pentru cautare manuala trebuie sa fie prezente

frecventa ex 442.....

symbolrate ex 6900

mod qam ex qam 256

si eventual tipul de cautare,toate ch -doar fta-doar tv- sau mod cautare auto,in unele meniuri daca se cunoaste o frecventa a operatorului de cablu ex 442.0  symbolrate ex.6900 qam 256,se poate da o cautare automata retea,pentru cunoscatori de receptoare satelit fta meniurile sant asemanatoare,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări