fane Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 (editat) lAm un bazin de apa situat la circa 400m in amonte de pompa de umplere iar acolo nu am curent,problema este ca cineva trbuie sa stea tot timpul sa supravegheze supra plinul de la bazin.acum vreu sa automatizez treaba. la bazin am un panou foto voltaic complet pentru iluminare noaptea,sias vrea su montez un plutitor etc. iar trnsmisia comenzilor sa o fa prin module radio singura problema pe care o am e ca nu stiu ce module sa folosesc? M-am orientat la cele din seria aurel dar nu stiu ce model de tx sa folosesc care sa acopere distanta de circa 4-500m cu putere suficienta petru a avea comenzile ferme Editat Martie 19, 2015 de fane Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 aliexpress.com/item/AC220V-Mini-Size-Radio-Remote-Control-Lighting-Power-ON-OFF-Switch-System-Learning-Code-Momentary-Toggle/2047126326.html?s=p ceva de genul Link spre comentariu
validae Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Ceva ca asta ți-ar fi de folos (bătaie peste 2km): http://www.ebay.com/itm/Remote-Control-Switch-12v-DC-4ch-Receiver-Transmitter-Long-Range-BigButton315433-/231392691651 Link spre comentariu
fane Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 astea le-am vazut si eu dat ma gindeam la ceva ce gasesc mai usor in magazinele din romania si sa am si posibilitatea de face ulterior un upgrade gen nivel apa temp in bazin prin transmisie date partea asta nefiind o problema ci doar partea de RF Link spre comentariu
QQme Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Mai la indemana, folositi 2 PMR 446Mhz, asigurati alimentarea permanenta si se utilizeaza contactul CALL pt.transmiterea informatiei. Link spre comentariu
v67 Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Eu va propun sa"aotomatizati" bazinul cu un senzor de nivel si o electrovana care va inchinde patrunderea apei in bazin la nivelul dorit in acest moment presiunea in conducta de alimentare creste deoarece grupul de. pompare functioneaza.Pe conducta (refulare)este montat un presostat care va opri electromotorul grupului de pompare. Ei vedeti cum economisiti banii pe 400 m de cablu .Mai este o varianta dar vreau o descriere a sistemului hidraulic ,sursa de apa este un put ? ce grup de pompare folositi? H ?Q? P? succes la mesterit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum