euvasile Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 dubios , deregula sunt lipituri impecabile care cu greu se pot dezlipi. Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Va asigur ce de acolo a fost defectul,si doar in zona aceea am avut contactele imperfecte.Chiar azi am reparat si a treia placa,acestea cum am spus m-ai sus...au mers cel putin 12 ore pe zi,incontinuu un an de zile ! Am avut inaintea lor trei bucati Electrolux W3240H profesionale: http://i62.tinypic.com/1610qvc.jpg pe care "stimatele" doamne de la spalatorie au reusit sa le puna pe "butuci",din cauza costului mare al pieselor de schimb,sa renuntat la ele. Acum deja am discutat cu un inginer electronist(de la noi) sa facem o modificare la un Electrolux,montand un simplu programator PLC, touchscreen,si un convertizor,am un Whirlpool AWM6125 functional si ma gandeam sa pun toata instalatia (cu panou frontal) pe aceasta,iar inginerul sa faca modificarile pentru trifazic,dar maine ne vom decide ce metoda sa aplicam,si voi deschide un topic nou pentru asta... Link spre comentariu
Dum Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 La 25.03.2015 la 22:28, Jhn a spus: Domnule Validae,nu am reusit sa scot integratul acela,dar nici nu a m-ai fost nevoie,pentru ca am gasit contacte imperfecte la acesta(nu le-am observat atunci pe moment),deja am rezolvat doua dintre placi,si merg perfect de cateva ore, pe a treia o las pentru maine. Acum ma astept de la sefii mei la un mare "MULTULMESC !!!".......si atat !. Pun o poza cu zona unde am gasit contactele imperfecte,poate m-ai ajuta si pe altii: http://i61.tinypic.com/29ostgl.jpg Bună. Poți sa îmi dai și mie zona unde ai găsit contactele imperfecte? Link spre comentariu
Jhn Postat Noiembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 (editat) Contactele imperfecte au fost pe modulul invertor cel care alimentează motorul. Am decupat pe spatele plăcii zona respectiva și am înlăturat cu grijă rășina aceia. Editat Noiembrie 3, 2021 de Jhn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum