Eugen Chirila Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Da, ambele VUmetre provin de la UNITRA M2405, dr generatii diferite. Exact VUmetrul din stanga din fotografie l-am atacat si eu cu montajul din acest topic si merge perfect, nu stiu la tine de ce nu merge. Undeva pe aici intr-un topic este si o poza in care se vad VUmetrele functionand. Mai verifica, ceva undeva nu ai facut bine, te asigur ca merge brici montajul. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Caut niste diode cu germaniu prin cutia cu maimute sa vad poate e din cauza asta pentru ca pana la punte vine semnal, dar dupa punte nu se mai intampla nimic. Am probat cu niste punti "gata facute" am facut eu punti cu diode verificate, rezultatul e acelasi. Pot sa presupun doar ca e caderea mare de tensiune pe punte. Revin zilele urmatoare. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Eu am folosit 1N4148 si a mers f bine, nu am avut diode EFD cu germaniu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum