BUGHIU Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Daca e tub de monitor sau nu....asta nu stim!! Colegul ''augustin'' pastreaza ....''secretul''.... Link spre comentariu
sorintv Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 A fost o discutie pe acest forum, in urma cu 2-3 ani, despre tv-urile noi, CRT, cu placa "china" si tuburi second de monitoare, ansamblate prin Bulgaria. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 pai asta e buba,tubul este de monitor,la care indiferent de diagonala are nevoie de corectie est-vest pe cand in tv nu exista acesta corectie,sant si panarame de tv china care au acesta corectie est-vest pe diagonala mica,dar nu am intalnit tv china care sa aiba acel trafo suplimentar pe miezul trafo linii care sa aiba si corectie est-vest,sau poate nu au trecut destule pe la mine si ma insel da eu am intilnit tot un Simbio care avea tranzistor est-vest este pus linga tranzistoru final linii pe radiator separat Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 A fost o discutie pe acest forum, in urma cu 2-3 ani, despre tv-urile noi, CRT, cu placa "china" si tuburi second de monitoare, ansamblate prin Bulgaria. ....sau prin Romania-Oradea ...pe soaseaua de centura directia Arad-Cluj si invers ...,de exemplu!!! Link spre comentariu
Vizitator mariancmr Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 meniu service " meniu-6483 "dar oricum nu poti face mare lucru ,se poate regla doar stanga dreapta, si cadrele. daca e imaginea umflata incearca sa muti pini din driverul prins de trf succes Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 ar trebui sa puna o poza cu sasiul in zona final linii sa vedem daca are tranzistor pentru est-vest Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 mai mult ca sigur nu are acesta corectie,daca era era cu semireglabili pe placa,de care vad ca nu zice nimic ca ar fi prezenti Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 ...azi am primit un Allwiev cu traf atasat pe trafo linii, dar are si corectie EW pe placa. sasiul eate P1470a01. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 dar nu cred ca sub 48cm diagonala Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Depinde ce tub are de cate grade Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) e si normal pentru 110-100 grade este necesara corectie est-west,dar cele de monitor cred ca fac exceptie ,dupa mintea mea cele de monitor trebuiesc sa fie cat mai precise ca imagine geometrie, cand faci un desen si tubul nu corectat corect iese si desenul stramb, ochiometric tuburile de monitor 17-21inch sant tot la 90 grade,dar totusi au corectie au magneti de corectie pe sub bobina deflexie chiar si pe langa bobina direct pe tub,cred ca au un regim special,pe cand la un tv nu prea conteaza o mica strambatura a scrisului sau unele locuri neconvergente etc, Editat Martie 30, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 In cele china nu cred ca mai este vreo regula. Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Buna ziua! Tv Simbio sasiu SL-PHILIPS-2011D cu trafo suplimentar prins petrafo linii si fara EW.Tub cinescop LG A51KPU02XX Am distorsiuni de "perna" ca in imaginea d-lui Augustindin primul post. Am citit ca nu se poate face nimic pentru ca din fabricatie TV-ul ar fi facut cu tub de monitor Pe placa de baza este loc de pus piesele aferente circuitului de EW. Intrebarea este: Daca pun aceste piese lipsa de pe placa voi rezolva cat de cat geometria rastrului? Detin o schema de sasiu http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=61360 si un sasiu china ce corespunde schemei anterioare si care are EW pe placa. multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum