Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Simbio S17N-V9

augustin

Postări Recomandate

A fost o discutie pe acest forum, in urma cu 2-3 ani, despre tv-urile noi, CRT, cu placa "china" si tuburi second de monitoare, ansamblate prin Bulgaria.

Link spre comentariu

pai asta e buba,tubul este de monitor,la care indiferent de diagonala are nevoie de corectie est-vest pe cand in tv nu exista acesta corectie,sant si panarame de tv china care au acesta corectie est-vest pe diagonala mica,dar nu am intalnit tv china care sa aiba acel trafo suplimentar pe miezul trafo linii care sa aiba si corectie est-vest,sau poate nu au trecut destule pe la mine si ma insel

da eu am intilnit tot un Simbio care avea tranzistor est-vest este pus linga tranzistoru final linii pe radiator separat

Link spre comentariu

A fost o discutie pe acest forum, in urma cu 2-3 ani, despre tv-urile noi, CRT, cu placa "china" si tuburi second de monitoare, ansamblate prin Bulgaria.

....sau prin Romania-Oradea ...pe soaseaua de centura directia Arad-Cluj si invers ...,de exemplu!!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mariancmr

meniu service " meniu-6483 "dar oricum nu poti face mare lucru ,se poate regla doar stanga dreapta, si cadrele. daca e imaginea umflata incearca sa muti pini din driverul prins de trf succes

Link spre comentariu

e si normal pentru 110-100 grade este necesara corectie est-west,dar cele de monitor cred ca fac exceptie ,dupa mintea mea cele de monitor trebuiesc sa fie cat mai precise ca imagine geometrie, cand faci un desen si tubul nu corectat corect iese si desenul stramb, ochiometric tuburile de monitor 17-21inch sant tot la 90 grade,dar totusi au corectie au magneti de corectie pe sub bobina deflexie chiar si pe langa bobina direct pe tub,cred ca au un regim special,pe cand la un tv nu prea conteaza o mica strambatura a scrisului sau unele locuri neconvergente etc,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Buna ziua! Tv Simbio sasiu SL-PHILIPS-2011D cu trafo suplimentar prins petrafo linii si fara EW.

Tub cinescop LG A51KPU02XX

Am distorsiuni de "perna" ca in imaginea d-lui Augustindin primul post.

Am citit ca nu se poate face nimic pentru ca din fabricatie TV-ul ar fi facut cu tub de monitor

Pe placa de baza este loc de pus piesele aferente circuitului de EW.

Intrebarea este: Daca pun aceste piese lipsa de pe placa voi rezolva cat de cat geometria rastrului?

Detin o schema de sasiu http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=61360

si un sasiu china ce corespunde schemei anterioare si care are EW pe placa.

multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări