dan cod Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Am spus sa verifice tensiunea pe G2 si mie mi se pare mare dar aici a rams nu mai zice nimic. Link spre comentariu
marianlsea Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Multumesc pentru sugestie dan cod -deseara ajung acasa, verific tensiunea pe G2 si revin cu valoarea masurata. Pentru C362 foto detaliu placa tk in atasament.Verificarea am facut-o cu soclul scos si cu mufele de asemenea decuplate catre PCB.Deci nu cred sa aiba ceva in paralel. Pentru sugestia din partea lui ovy rog mai explicit ce este blinder-ul -nu sunt de specialitate si nu cunosc termenii utilizati. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 C362 nu are voie sa arate scurt.Blederul este partea din traful de linii cu reglajele de screen si focus. Link spre comentariu
marianlsea Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Am sa pun in loc un ceramic de 1nF la 50V.Sper sa fie cauza . Link spre comentariu
marianlsea Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Pentru 2Kv am optat initial insa gasisem in documentatia lui ca fiind suficient de 50 V. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) Pentru 2Kv am optat initial insa gasisem in documentatia lui ca fiind suficient de 50 V. acela este cond de 1000pf asa siza 1nf la 2000v adica 2kv si daca nu stiti electronica duceti tv-eul la service ce dracu in romania au inceput sa repare toti cei care habar nau in electronica si repara tv-euri asta este culmea toti se baga unde nui fierbe oala eu asa stiu fiecare cu meseria lui si cum fac eu nu ma bag unde nu stiu de exemplu la masini cear fi sa repar masini din meseria de depanator atunci cear iesi sau lasa ca merge asa dupa ce iese fum Editat Mai 5, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 domnule Florin,trebuie sa v-a obisnuiti cu asa ceva. toti stiu sa repare.dupa ce bubuie si farma tot ce se poate farma omul aduce agregatu'la service si stai si ....repara.la mine in zona tot asa se procedeaza... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 domnule Florin,trebuie sa v-a obisnuiti cu asa ceva. toti stiu sa repare.dupa ce bubuie si farma tot ce se poate farma omul aduce agregatu'la service si stai si ....repara.la mine in zona tot asa se procedeaza... pai da dar sint satul de clienti din astia la care stiu tot umbla in el si vine la atelier si spune ca nu este mult de lucru la el ca are citeva rezistente arse si il poti rezolva in citeva minute si cind incep sa masor este dus si procesoru in ultima perioada numai de astea am avut noroc cu procesoru dus din cauza de client facusi un pic de scurt si sa dus procu si pe linga se mai duce si alceva am avut cu procu dus si traf driver scrum pe primar la care nam gasit si am stat si lam bobinat dar asta este dar nici eu nu lam lasat lam taxat ca taxa basescu asta doar ca la defectat el asta este Link spre comentariu
elmar Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Pai D-le Florin ...pentru un client("meserias")...o piesa arsa, e una care e neagra si iese fum din ea ! Restul pieselor "sunt bune"! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Pai D-le Florin ...pentru un client("meserias")...o piesa arsa, e una care e neagra si iese fum din ea ! Restul pieselor "sunt bune"! asa este dar in ultimu timp am cumparat in jur la 20 de procesoare ca lea defectat clientul si numai spun ca la mai multe sint de negasit Link spre comentariu
marianlsea Postat Mai 7, 2015 Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Stimate domn Harnas desi limbajul dvs. va duce departe de titulatura de domn pe care v-o asociez si sper ca moderatorii acestui site sa se sesizeze doresc sa va punctez faptul ca nu am stiut ca aici pot posta doar persoane cu studii aprofundate asa cum sper ca le aveti dvs.Membrii ai acestui site si nu sunt putini ofera celor care doresc sa invete si altceva decat ceea ce stiu informatii care pe mine personal ma determina sa studiez -omul prin natura lui este o fiinta curioasa si cred ca nu esti d-ta in masura sa apreciezi cine ce merita. Acesta fiind singurul "dialog" pe care il voi avea cu dvs. ma simt dator celor care mi-au oferit suportul sa le spun ca am schimbat cond. de 1nF ,am desfacut mufa care se conecteaza la TK ,am curatat zonele de contact,am relipit ansamblul si rezultatul este ca televizorul functioneaza .Exista totusi o problema -cursa inversa este discret vizibila si imaginea este destul de 'albicioasa"-nu pot obtine un contrast bun.Daca aveti o sugestie va rog . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 trebuie reglat un pic inapoi din UG2 de la trafu linii reglajul de jos sa inteleg ca esti tinar si vrei sa inveti? Link spre comentariu
marianlsea Postat Mai 7, 2015 Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Multumesc domnule Harnas -am rotit 1/2 tura antiorar butonul SCREEN trafo linii si imaginea a devenit impecabila. Va apreciez ajutorul atat al dvs. cat si al celorlalti membri care si-au exprimat opinia si puteti considera postarea incheiata. Scuze pentru "botez" rectific dl .Harhas Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 (editat) toti invatam cate ceva in fiecare zi.nu ne nastem invatati. bravo pentru perseverenta d-voastra. dar totusi,condul inlocuit a fost defect sau contact imperfect la soclu tk? Editat Mai 7, 2015 de ovy83 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum