Marian Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Mai eficient cu siguranta se poate oricand, mai simplu si mai ieftin insa fata de ce am prezentat eu, e greu. In fine constat ca iti cam lipsesc bunele maniere, motiv pentru care din acest moment faci parte din lista de ignore, n-am nici un motiv sa-ti inghit vedetismele. Link spre comentariu
mirceacra Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 (editat) Acesta este montajul realizat de mine si functioneaza perfect ! Multumiri #marian si felicitari pentru bunavointa de impartasi cu noi , cei care suntem intersati, aceste scheme ! Editat Martie 29, 2015 de mirceacra Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Am sters o buna parte din continutul propriu de la acest topic, cam tot ce am scris despre varianta de variator la 50A, si o mica parte din proiectul initial cu care deschisesem acest topic, am lasat in prima postare doar cateva informatii generice si poze, am sters schema si arhiva continand fisierele proiectului. Postarea acelei arhive mi s-a dovedit azi ca a fost o greseala, una pe care nu o voi mai repeta niciodata in viitor. Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator catalinelectronic Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 (editat) Acesta este montajul realizat de mine si functioneaza perfect ! Multumiri #marian si felicitari pentru bunavointa de impartasi cu noi , cei care suntem intersati, aceste scheme ! Salut,unde gasesc link-ul de descarcare la aceasta schema ? [email protected] Editat Iunie 10, 2017 de catalinelectronic Link spre comentariu
Vizitator catalinelectronic Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Acesta este montajul realizat de mine si functioneaza perfect ! Multumiri #marian si felicitari pentru bunavointa de impartasi cu noi , cei care suntem intersati, aceste scheme ! Salut imi dai si mie pcb-ul la acest PWM ? [email protected] Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 O schema industriala care foloseste si pin 4 de la 555: Acesta e motorul: 1 Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 O schema aici cu tl494, softstart, low voltage, pcb........ ma rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum