Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC Vortex Md. V14N-A9

Postări Recomandate

Va salut . Am nevoie de schema TVC. Momentan nu-l am , deci nu stiu sas. sau componentele principale . Banuiesc ca este ,,chuna " , Stiu ca este cu tub mic -flat de34 cm. Cu multumiri anticipate , Virgil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

6

• leoncris

3

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Va salut . In mare schema aduce cu TVC. In sursa = 3 tranz. dar in secundar sunt 6 diode . 5 condesatori electroli. ( 470Mf/25 si 35V ) ezplodati C. de 220Mf/160V bombat . La masurarea in St. By. a tensiunii +110V , dupa inlocuirea C. cu prob. , = , mirare = este 180 -200V , n.Ce mai poate fi in neregula ? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut . Mai am o nedumerire , valuarea R560  ? ( in TVC ) , pe schema nu apare , masurata = 15 K/ 2W ,culorile inelelor = rosu / negru / negru . Este intre + 110V -masa ( pin4 si pin7 ) traf linii. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut . PC iar face probleme in funct. Multumesc de trimiteri - axeasi schema , in care nu apare R560. Sa cred ca este singura schema ptr. sas. P2170A02 . md china ??? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut . Nu am primit nici o parere . Daca reglez U = +110V in ON in St. By  creste peste250V cu ???,si celelalte U cresc -mult in St. By. Nu inteleg cauza. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

In sursa tv-ul asta are 2sa1015 in primar cu baza si colectorul conectate la optocuplor ?   Schimba-l URGENT cu 2sa1013 fara sa-l mai masori, defectul e tipic la tv china.

Link spre comentariu

Va salut .Multumesc mult ptr. informatii . Urmeaza sa-l caut si schimba . Va tin la ,, curent" . Cu stima , Virgil.

Va salut. Foarte corect , am inlocuit 2SA1015 cu altul si totul este OK .Nu inteleg de ce U + 110V nu se micsoreaza in St. By ? Cu multumiri de ajutor , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări