Gheorghe Dracu Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Am un DVD Player care nu mai citeste nici un fel de disc. Nici DVD, nici MP3, nici audio. Se invarte la nesfarsit, capul optic tot incearca sa citeasca, dar fara finalizare. De unde sa incep? Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Decembrie 2, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Nici o idee??? Ii fac parastas? Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Incearca sa cureti lentila. Daca nici asa nu merge incearca sa maresti putin ( cred ca ) tensiunea pe dioda laser.Exista un semireglabil acolo pe lateral sau sub ea. Si daca nici asa nu merge se schimba montura cu dioda cu tot. Ultima varianta nu am incercato din motive de superficialitate dar primele doua au dat intotdeauna rezultate.Treaba este ca diodele laser se duc mai repede decit cele normale si de aici tot felul de probleme. :shock: Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Decembrie 2, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Am curatat lentilele (sunt 2). Cand bag un DVD in car, capul optic incearca sa citeasca, si chiar se vede raza emisa. O sa incerc sa caut si sa umblu la semireglabil. Daca il stric, il arunc departe :x Oricum multumesc frumos pentru sfat! Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Decembrie 3, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2004 Am mai curatat odata lentilele, am rasucit de semireglabil din mm in mm si tot nimic. Parastas!!! :evil: Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 3, 2004 Partajează Postat Decembrie 3, 2004 Eu zic sa nu te grabesti cu parastasul. Mai cauta, mai intreaba in stinga si in dreapta si poate ai sa gasesti rezolvarea. Eu am citit multe lucruri interesante aici pe forum si cred ca sint multi baieti priceputi. Incearca sa gasesti undeva prin internet ceva scheme sau macar datasheeturi la inegratele din combina. Verifica tensiuni de alimentare, tranzistori si tot ce banuiesti ca s-ar putea defecta. Decizia de care spui tu trebuie luata ultima data. O sa mai intreb si eu si daca o fi ceva iti scriu. :shock: Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Decembrie 3, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2004 Mai astept. Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum