Micul alex Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Salut. Am intrat in posesia unui indicator cu scala OMNIUM METRON, care... nu stiu ce face. Sau, LA CE a fost. Am si aparatul de lipire termostatat- Din pacate lipseste o piesa. Cred ca transformatorul. Vreau sa le pun in functiune- rog cine stie info- sa puna aici. Cum- la ce pot folosi aparatul cu scala ? si.. CUM sa pun in functiune aparatul de lipit? Despre care nu stiu nimic.. E un fel de pistol de lipit?? sau.. cum>? Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Poate ma insel!(au trecut ceva ani) userul Ovidanie avea o statie de lipit identica. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Sa traiti, va lipseste trafo, ciocanul de lipit termostatat cu senzor de temperatura schema se poate descarca de aici : http://www.4shared.com/office/yqZzOxBq/selt_tehnoton_2.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
Micul alex Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 mersi! ..cum arata ciocanul ala si.. cum se folosea?? era ca un ciocan de lipit ,,clasic''?? sau... cum?? Link spre comentariu
Fulgerik Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Aparatul de masura este dintr-o instalatie de vid. Dar este numai aparatul care probabil este un miliampermetru . Era conectat intr-o bucla de masura. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Sa traiti, va rog sa descarcati manualul service si va da toate datele despre el si cum arata etc. Se poate face unul se gaseste toate datele in cartile lui.G.OPRESCU, senzorul de temperatura se .face din fir de constantan si fier.Cu stima Soldan. Link spre comentariu
Micul alex Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 (editat) ..bine, o sa descarc, dar credeam ca totusi- o avea careva vreo poza sau un linc cu ce intreb eu..Am unele carti ale lui GD oprescu (chiar am avut onoarea sa-l sun, pe vremuri, cand colabora cu Tehnium..)- trebuie sa zgarm in arhiva personala, sa le gasesc.. sunt neatinse de ani buuuuni.. vreo.. 20..?? sau mai mult??? :tryreFulgerik- thks- o sa incerc sa-l pun in ceva de genu'.. Ampermetru .. Editat Martie 17, 2015 de dan cod Link spre comentariu
franzm Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Pt vacuummetru cautati dupa Pirani gauge sau ionisation vacuum gauge (Penning). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum