Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare aparat masura si altul- de lipit

Micul alex

Postări Recomandate

Salut.

Am intrat in posesia unui indicator cu scala   OMNIUM METRON, care... nu stiu ce face. Sau, LA CE a fost.

Am si aparatul de lipire termostatat- Din pacate lipseste o piesa. Cred ca transformatorul.

Vreau sa le pun in functiune- rog cine stie info- sa puna aici.

Cum- la ce pot folosi aparatul cu scala ? si.. CUM sa pun in functiune aparatul de lipit? Despre care nu stiu nimic.. E un fel de pistol de lipit?? sau.. cum>?

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Micul alex

3

• SOLDAN CONSTANTIN

2

• q_acdc

1

• Fulgerik

1

Top autori în acest subiect

Sa traiti, va rog sa descarcati manualul service si va da  toate datele despre el si cum arata etc. Se poate face unul se gaseste toate datele in cartile lui.G.OPRESCU, senzorul de temperatura se .face din fir de constantan si fier.Cu stima Soldan.

Link spre comentariu

..bine, o sa descarc, dar credeam ca totusi- o avea careva vreo poza sau un linc cu ce intreb eu..Am unele carti ale lui GD oprescu (chiar am avut onoarea sa-l sun, pe vremuri, cand colabora cu Tehnium..)- trebuie sa zgarm in arhiva personala, sa le gasesc.. sunt neatinse de ani buuuuni.. vreo.. 20..?? sau mai mult??? :tryreFulgerik- thks- o sa incerc sa-l pun in ceva de genu'.. Ampermetru .. :aplauze

Editat de dan cod
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări