Vizitator traget.smile Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 (editat) Salut ! Am o problema cu o masina de spalat indesit win 102 , problema este ca acuma cateva ore a sarit siguranta si s-a intrerupt curentul, masina era la ultimu ciclu ,am scos-o din priza, dupa am ridicat siguranta. Am bagat masina de spalat in priza si am lasat-o asa poate isi revine, da ramane blocata la primu ciclu(poza 1).. Dupa am apasat pe butonu de start si am resetat programu si dupa imi pulseaza butonu de on/off(poza 2) si cand incerc sa deschid usa nu merge , e blocata. Daca puteti sa ma ajutati care ar fi problema ? Editat Martie 16, 2015 de traget.smile Link spre comentariu
Vizitator traget.smile Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Rezolvat ! Problema : Placa electronica defecta ! Cost reparatie: 400-500 ron ! ! (nu se merita) Puteti da TOPIC CLOSED ! O zi buna ! La revedere Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Ei na, da cu placa nu se mai poate face nimic? Atat costa o placa noua, cauta alt meserias. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum