Vizitator Florin Iordan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Buna ziua! Dorec sa restaurez un radio traviata 2, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema electrica? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Vă referiți la radioul românesc cu pick-up ? Link spre comentariu
Vizitator Florin Iordan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Da. Link spre comentariu
vergil Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Traviata S-692 Ap ? Link spre comentariu
Vizitator Florin Iordan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Da acela. Acum ca l-am desfacut sa il curat putin de praf(l-am gasit intr-un pod), am observat ca e probabil sa fi sot desfacut si inainte, cred ca ii lipsesc piese de la sistem cu ajutorul caruia cauta posturile de radio, dac ar avea cineva din intmplare o poza c unul desfacut vazut din fata poate sa o puna Link spre comentariu
vergil Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Sper sa fie de folos . Link spre comentariu
Vizitator Florin Iordan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Va multumesc. Aceasta este o poza cu partea din fata a aparatului si ce am gasit, daca este cineva curios Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Acum văd că am postat aproape simultan cu colegul vergil Link spre comentariu
Vizitator Florin Iordan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Va multumesc mult! Sper sa reusesc sa il repar. Pe pagina 115 s-a strecurat schema "detaliu de montare a sforii scara" Aceasta schema m-a ajutat enorm, deoarece nu stiam cum sa prind acea sfora. Va multumesc inca o data! Link spre comentariu
Vizitator Dragos Alexandru Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Buna , Vreau sa lipesc niste fire de la traf pe placa Traviata si nu mai stiu care e ordinea si exact unde. A trebuit sa le desfac sa fac curatenie deoarece a stat intr-un sopru si era plin de soareci . Vreau sa repun pe picoare acest radio dar tot ce stiu sa refac e partea lemnoasa partea electronica ma depaseste. Atasez si imaginea cu ceea ce vreau ..poate ma ajuta cineva macar cu o foto dupa care sa ma iau. Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum