Untold Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Foarte frumos preul! Poze la o rezolutie mai mare nu se pot atasa? Ca doar nu se vede in poza .hex-ul de la microcontrollerul ce afiseaza pe display "PCF 802 Phono Moving Magnet".... Link spre comentariu
gedd Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) la rezolutie mai mare inseamna peste 500k si nu pot sa le urc aici,da,hex-ul aia arata..mai si temporizeaza...etc Editat Martie 10, 2016 de gedd Link spre comentariu
Untold Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Ce mai temporizeaza? Ua? Face si volum din telecomanda? Ar fi interesant daca si corectia s-ar face din telecomanda! Nu doresc schema si hex-ul, Doamne fereste, doar ca idee. Urcati-le atunci pe http://imgur.com Desigur. daca doriti, multumesc! Editat Martie 10, 2016 de Untold Link spre comentariu
gedd Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) corectia riaa din telecomanda?? no way...da,e posibil sa modific volumul din telecomanda dar eu nu am vrut..eu consider ca singura piesa din lantul audio care modifica volumul este amplificatorul final..eu asa o vad..oricum imi misc fizicul ca sa schimb discul... Editat Martie 10, 2016 de gedd Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum