gusti_73 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Nu aveti nevoie de o sursa de alimentare atat de complicata. Una clasică cu redresare cu diode si doua condensatoare cu o rezistenta de 1k intre ele e suficient. Link spre comentariu
arosulescu Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 se pot obtine cei 9 volti pentru filamente din secundarul de 6.3 ai unui traf de retea ordinar (traditional ca sa zic asa)? sau trebuie apelat la un traf nou de la Petra? Link spre comentariu
Vizitator Gigi Nebeja Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Poate cineva sa ma ajute in a-mi spune cum sa calculez un transformator pentru un pickup Philips pe lampi vite spire si ce sirma sa folosesc:nu reusesc sa incarc pozele cu schema,poate cineva sa-mi spina cum se face? Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Aveti mesaj in particular. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 se pot obtine cei 9 volti pentru filamente din secundarul de 6.3 ai unui traf de retea ordinar (traditional ca sa zic asa)? sau trebuie apelat la un traf nou de la Petra?Pentru un test se poate redresa si filtra tensiunea de 6.3Vac. Veti ajunge la 8.8Vdc. Pentro o solutie definitiva se poate face o redresare cu dublare de tensiune si apoi inseria o rezistenta calculata in serie cu filamentele. Daca aveti si lampi cu filament la 6.3 Vac in accelasi amplificator va trebui sa dati o mare atentie la legarea capatului filamentului la masa. 1 Link spre comentariu
arosulescu Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) multumesc. tocmai ma gandeam ca am pus o intrebare tampita si asa s-ar explica faptul ca nu ma ajuta nimeni cu un raspuns. multumesc. si totusi, daca vreau sa las filamentele in curent alternativ (parca asa am vazut ca este reteta clasica la mai toate ampurile) atunci musai sa gasesc un traf dedicat cu 9 volti in secundar... din schema discutata aici rezulta ca lampile sunt numai pcf802 (adica 9 volti la filament) deci nu s-ar pune problema alimentarii si la 6.3 dar multumesc de sfat oricum Editat Decembrie 28, 2015 de arosulescu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 multumesc. tocmai ma gandeam ca am pus o intrebare tampita si asa s-ar explica faptul ca nu ma ajuta nimeni cu un raspuns. multumesc. si totusi, daca vreau sa las filamentele in curent alternativ (parca asa am vazut ca este reteta clasica la mai toate ampurile) atunci musai sa gasesc un traf dedicat cu 9 volti in secundar... din schema discutata aici rezulta ca lampile sunt numai pcf802 (adica 9 volti la filament) deci nu s-ar pune problema alimentarii si la 6.3 dar multumesc de sfat oricum Montezi o rezistenta in serie cu filamentele ,pt tuburi de 6,3V,astfel inci dupa rezistenta sa ai 6,3V,cu tuburile in socluri. Link spre comentariu
arosulescu Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Montezi o rezistenta in serie cu filamentele ,pt tuburi de 6,3V,astfel inci dupa rezistenta sa ai 6,3V,cu tuburile in socluri. am inteles... multumesc foarte mult ... deci raman cu traful clasic de 6.3... ok... perfect. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Cred ca @viobio a inteles ca ai traf de 9V si tuburi de 6,3...sau nu pricep eu la ora asta? Editat Decembrie 28, 2015 de carageae Link spre comentariu
arosulescu Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 ha ha... se poate si asa.. e bine ca ne intelegem Link spre comentariu
gusti_73 Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 ha ha... se poate si asa.. :)e bine ca ne intelegem A construit cineva acest preamplificator? Daca da, ceva impresii se pot impartasi? Link spre comentariu
gedd Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 uite aici..... alte poze Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 uite aici.....alte pozeLike!!!!!! Link spre comentariu
gusti_73 Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Arata foarte bine! Felicitari! Ne puteti spune si cum suna acest tub folosit in audio?Multumesc! Link spre comentariu
gedd Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Proiect finalizat! alte poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum