Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deblocare Motorola v360v

Reynolds

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Reynolds

10

• one

6

• diabolic53

4

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

Deci un filmhttp://d.turboupload.com/d/1583092/MOV03626.MPG.htmlo sa mai fac si unul cu V360.

moama ce chestie nici nu stiai ca exista deja un filmulet pt v360 :)))http://video.google.com.au/videoplay?do ... =testpointasta e pt un L7 care e asemanator din punct de vedere hardware cu v360 si ca sa inveti cum se desface un v360 poftim aici alt filmuletz ;)http://www.mediafire.com/?bajntzfgzbcsi aici ai si o poza http://photos1.blogger.com/blogger/4452 ... tpoint.jpg
Link spre comentariu

Era vorba despre decodarea fara testpoint, cu cod de deblocare.Intrucat am fost contrazis si s-a spus ca nu este posibila deblocarea cu cod, am promis ca pun un film ca sa imi sustin ideea.Mai citeste si tu toate posturile inainte sa scrii, nu doar pe ultimul.

Link spre comentariu

Salut Domnule ONE ce sa va zic in privinta asta este super excelent apropos daca ar merge la toate telefoanele metoda cu codul de deblocare ar fi ceva.:rock:

Link spre comentariu

Era vorba despre decodarea fara testpoint, cu cod de deblocare.Intrucat am fost contrazis si s-a spus ca nu este posibila deblocarea cu cod, am promis ca pun un film ca sa imi sustin ideea.Mai citeste si tu toate posturile inainte sa scrii, nu doar pe ultimul.

la motorola cu cod :)))))) vezi sa nu dak era sa fi existat asa ceva( si gratis) gaseam de muuuuullllltttttttt stai calm ... da fie ... u cauta acolo k sa-ti mai umpli timpul :supz:
Link spre comentariu

vreo idee pentru scos soft AER la Motorola v360v?

exista o metoda :d si cel mai misto e k e GRATUITA si nu necesita TestPoint :d http://yuetblog.blogspot.com/2007/03/ge ... shing.htmlpoftim aici un tutorial cum sa treci telu in Blank Mode si sa poti sa ii dai repair la PDS si sa il si deblochezi toate fara Testpoint :) si vezi k tre sa ai deschis Device manager obligatoriu ca altfel nu merge Metoda probata de mine si merge 100%, doar pe bootloaderele 09.02 nu merge inca :(
Link spre comentariu

eu am incercat vreo 5 ore si nu a mers deloc !am bootloader 08.D0 nu inteleg dc. nu merge.merge totul pana la recunoasterea de catre RSD Lite 3.5 a telefonului ca blank Neptune LTE 2 As vrea subsidy password pentru telefonul meu, ofer 10 RON altfel il fac cu Got_Moto care are acelasi tarif.(my imei : 356491005073078); Va multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

eu am incercat vreo 5 ore si nu a mers deloc !am bootloader 08.D0 nu inteleg dc. nu merge.merge totul pana la recunoasterea de catre RSD Lite 3.5 a telefonului ca blank Neptune LTE 2 As vrea subsidy password pentru telefonul meu, ofer 10 RON altfel il fac cu Got_Moto care are acelasi tarif.(my imei : 356491005073078); Va multumesc!

adevaru e k e ceva mai complicat dar eu personal am deblocat 2 telefoane astfel ;) deci merge trebuie doar sa incerci de mai multe ori partea cu conectarea telului ... cineva mi-a propus sa scot cablu si sa-l introduc in portul usb de mai multe ori si il va recunoaste ( cu bateria scoasa din tel) el ar fi incercat acest lucru si i-a mers :supz:
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator raoll

adevaru e k e ceva mai complicat dar eu personal am deblocat 2 telefoane astfel ;) deci merge trebuie doar sa incerci de mai multe ori partea cu conectarea telului ... cineva mi-a propus sa scot cablu si sa-l introduc in portul usb de mai multe ori si il va recunoaste ( cu bateria scoasa din tel) el ar fi incercat acest lucru si i-a mers :supz:

Nu e mai complicat decat este prezentat in linkul dat de diabolic53 cu 2 posturi (si 3 ani in urma) mai sus. Dar as face o precizare, daca dupa prima flash-uire (UnlockFlash_v360) nu este recunoscut telefonul ca dispozitiv pe USB Motorola Flash, atunci trebuie conectat la telefonul cu bateria in el, incarcatorul legat la reteaua electrica, apoi se tine apasat *# si power. Cand apare meniul pentru programarea flash, se deconecteaza telefonul de la reteua electrica si apoi se conecteaza la cablul USB din calculator. Va fi recunoscut imediat ca Motorola Flash. (fara acest truc sunt foarte slabe sanse, eu am incercat de zeci de ori pana sa-l recunoasca, deoarece fara alimentare nu apare meniul pentru flash-uire). Eu am pus apoi flash YuetMod v3.1.2 obtinand un telefon deblocat. Precizez ca terminalul era blocat in reteua Orange si cerea parola Subsidy pentru deblocare in momentul in care puneam o cartela Vodafone.PS. Stiu ca au trecut mai bine de 3 ani de la ultimul post, dar poate mai este cineva interesat de deblocare software motorola V360 cu bootloader 08A0.
Link spre comentariu

nu aveam nici macar incarcator la el.l-am decodat pe net cu un program remote "GotMoto".(2,5 E)oricum dupa ceva vreme incepuse sa se restarteze cand dadeam mai tare cu clapeta asa ca am scapat de el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări