Vizitator marianspy Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Va salut , am fost rugat de un vecin sa-l ajut sa schimbe rulmentii la o masina de spalat zanussi ZWF 1000M si m-am apucat de treaba . Am demontato bucatele si cand am ajuns la fulie sa-i scot surubul , stupoare , un surub ciudat care ne-a dat de cap cam trei ore si tot nu am reusit sa-l scoatem .Surubul este ingropat tip soricel si nu vrea sa se desfaca , am incercat toate variantele si degeaba , vecinul meu este un tip care nu are rabdare si a luat dalta si ciocanul si a incercat metoda brutala , evident fara nici un rezultat .Daca aveti idee cum se poate desface acel surub va rog sa postati , orice sfat este util . Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Din imagine mi se pare a fi un șurub de tip Torx și pentru ele există chei imbus tip Torx. Comparați cu imaginea postată, eu zic că sunt la fel Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 vezi sa nu fie cu filet pe dreapta si in loc sa il desfaci de fapt il strangi Link spre comentariu
Vizitator marianspy Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Da normal ca am incercat cu imbus torx dar nu am reusit neam . Astazi mi-am luat inima in dinti si am zis ori la bal ori la spital , am cautat o teava de jumatate de metru si am pus pe imbus , m-am proptit cu picioarele in perete ca sa am sprijin bun si dai si trage cu doua maini . Dupa trei patru incercari sadice a cedat panarama de surub si l-am desfacut , de ce credeti ca a mers asa greu , mama ei de fabrica .... au pus pe filet cand a fost strans o rasina de culoare portocalie si de aici toata buba . Deci pentru cei care o sa intampine asemenea problema , inarmati-va cu multa rabdare si forta . Multumesc celor care au avut binevointa de a da un sfat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum