Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare led-uri auto

Vizitator vladmarcu

Postări Recomandate

Nu  cred că-s TVS-uri, mai degrabă punte redresoare, câte 2 diode pe fiecare parte, ca să nu conteze cum înfigi placa în soclu.

Problema gravă e cu rezistenţa anti-CAN, care e pe placă şi încălzeşte suplimentar ansamblul. Fără ea mai poţi spera la fiabilitate mare, cu acel 1W în plus mai greu. Eu aş dezlipi-o şi aş monta-o în exteriorul conectorului, undeva direct pe fire.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

7

• Chiriac Dragos

2

• mihaicozac

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probabil ca ai dreptate, ce spui pare logic, eu doar enuntasem niste "daca" in lipsa posibilitatii de a face masuratori plus ca ceva similar nu am avut.

Cum probabil si cu rezistenta anti-eroare ai dreptate, sa fie pusa acolo este stupid in mod flagrant...

De principiu becul care se infige in conectorul respectiv este de 5W. In unele variante mai putin.

Ceea ce grosso-modo inseamna 50lm, ceea ce poti obtine (desigur cu costul pentru randament maxim) din 0,3W Led. Pentru asa putere trebuie un foarte mic radiator.

In schimb rezistenta anti-eroare ar trebui sa aiba restul de putere pana la 5W... si clar nu are ce cauta in interiorul alveolei dotata cu led

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări