mihaicozac Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Nu cred că-s TVS-uri, mai degrabă punte redresoare, câte 2 diode pe fiecare parte, ca să nu conteze cum înfigi placa în soclu. Problema gravă e cu rezistenţa anti-CAN, care e pe placă şi încălzeşte suplimentar ansamblul. Fără ea mai poţi spera la fiabilitate mare, cu acel 1W în plus mai greu. Eu aş dezlipi-o şi aş monta-o în exteriorul conectorului, undeva direct pe fire. Link spre comentariu
Dxxx Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Probabil ca ai dreptate, ce spui pare logic, eu doar enuntasem niste "daca" in lipsa posibilitatii de a face masuratori plus ca ceva similar nu am avut. Cum probabil si cu rezistenta anti-eroare ai dreptate, sa fie pusa acolo este stupid in mod flagrant... De principiu becul care se infige in conectorul respectiv este de 5W. In unele variante mai putin. Ceea ce grosso-modo inseamna 50lm, ceea ce poti obtine (desigur cu costul pentru randament maxim) din 0,3W Led. Pentru asa putere trebuie un foarte mic radiator. In schimb rezistenta anti-eroare ar trebui sa aiba restul de putere pana la 5W... si clar nu are ce cauta in interiorul alveolei dotata cu led Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum