Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imi merge laptopul greu

Vizitator CkVara

Postări Recomandate

Vizitator CkVara

Buna seara!Am si eu problema cu laptopul... L-am achizitionat de vreo 3 luni si de cateva zile nu stiu ce are. De exemplu daca ascult o melodie sau primesc ceva pe facebook sunetul se aude urat rau(un fel de gîjîit).La fiecare sunet face asa,si cateodata merge si mouseul in reluare :((((((((((((((.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• core

4

• validae

2

• cearda

1

• cristian2009

1

Top autori în acest subiect

pare mai degraba problema de software, nu hardware, din moment ce mergea ok inainte, iar dupa un timp merge mai incet.

nu cred ca defectul de sunet se califica ca problema hardware. E sunet de eveniment/mesaj windows (eroare, notificare, etc)? Daca asculti un mp3 se aude bine?

Link spre comentariu

motive pot fi multe, de la defect de placa de baza, la defect de hdd sau sistemul de operare incarcat. Instaleaza harddisk sentinel, si vezi sa ai la hdd helth 100%, dupa care te poti gandi la o instalare de windows, si daca nici asa nu e rezolvabil cel mai probabil e defect de placa de baza

Link spre comentariu
Vizitator CkVara

Daca ii bag win 7 gaseste driverele? Ca eu l-am luat cu win 8... Si daca ii schimb windowsul pierd garantia la el?

Am avut avast.. apoi l-am dezinstalat si am intalat cliner l-am scanat cu cliner si isi revenise dar a mers vreo 3-4 ore si apoi iar a inceput sa faca figuri

Link spre comentariu

Am avut avast.. apoi l-am dezinstalat si am intalat cliner l-am scanat cu cliner si isi revenise dar a mers vreo 3-4 ore si apoi iar a inceput sa faca figuri

Cliner ??? ce fel de program este ??? ca eu unul nu am auzit de el.

Ai putea sa te uiti in control panel la programe si sa vezi ce ai instalat ultima oara .

Este posibil sa fi instalat un soft care vin e dupa el cu o suita de alte softuri care ruleaza in background si halesc resurse .

Link spre comentariu

cauta pe site si vezi daca gaseti driverele acolo, pe baza modelului tau. In general daca hardware-ul e destul de nou, sunt sanse mari sa gasesti drivere, pentru ca se face intretinerea de drivere.

a venit cu windows 8 cu licenta laptopul?

nu cred ca te obliga nimeni sa tii sistemul ala de operare, garantia este pe hardware. Insa windows 7 nu merge cu aceasi licenta ca cea de 8, daca are importanta pentru tine.

mie imi place mai mult cum se misca 8 fata de 7 pe un sistem care e multicore si cu ram suficient, dar depinde de tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări