Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Cam asa dar... am instalat firefox care e si mai gunoi ca nu ma pot loga pe acest forum cu el, i dau parola si ma intoarce la pagina de start nelogat Pana la urma cred ca trec la machintosh Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 heheheheeu folosesc netscape 7.2 pentru browser si client de mail si explorer doar pentru download cu managersi firefox imi merge bine insa m-am obisnuit cu netscape Link spre comentariu
pegas Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 eu folosesc firefox si merge brici. vezi sa ai bifat la tools->options->content: enable java si enable javascript. sau sa nu ai ceva cu firewall-ul.p.s. si cum ai postat daca nu te loaga?p.p.s. un repair de windows nu a stricat nimanui... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 p.s. si cum ai postat daca nu te loaga?cu IE :weedman: Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Cam asa dar... am instalat firefox care e si mai gunoi ca nu ma pot loga pe acest forum cu el, i dau parola si ma intoarce la pagina de start nelogat Pana la urma cred ca trec la machintoshEu zic sa insisti pe firefox ca merita. Eu il folosesc de vreo 2 ani si nu am avut nici un fel de problema. Si ce e cel mai interesant e ca poti sa-l personalizezi cum vrei tu. La mine se deschide cu multi tab (am 5 taburi, cu paginile care am vrut sa mi le deschida implicit, intre care si elforum :smt003 ), are ad-on-uri (search de torente, instiintare de primire mail, etc). Partea proasta e ca nu se poate renunta definitiv la IE pentru ca anumite pagini de net nu vor altceva decat IE Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 ce alt browser accepta pentru pagini cu multe fisiere , optiuni de genul : dowload all with FlashGet , de ex ? in afara de explorer eu nu am reusit cu altul Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Si eu postez acum folosind Mozilla Firefox. Imi place ca are organizarea aia cu taburile sus si ca poti salva la favorites toate tab-urile dintr-o data, la fel le poti incarca toate odata. De ex. mi-am pus mai multe magazine impreuna si, cand caut piese, incarc toate favoritele cu magazine dintr-un foc, fiecare in tabul lui. Alta functie care imi place e ca poti sa deschizi pagina pe care tocmai ai inchis-o. Mi se mai intampla la IE sa inchid din greseala si era tare enervant. Nu trebuie sa mai scriu www, de ex. acum apas doar "e", si gata, imi propune el http://www.elforum.info :smt003 Imediat dupa ce l-am instalat mi s-a parut ceva mai lent. Acum m-am obisnuit. La inceput m-a intrebat de cateva plugin-uri, le-am dl., acum nu ma mai zapaceste cu intrebari. Citeste neaparat ce shortcut-uri are si alea 2-3 pagini introductive macar, ca sa vezi cam cu ce se lauda. Pe scurt, imi place. La servici am IE. Dupa ce am vazut firefox-ul, parca sunt legat de maini si de picioare. Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Tavi, pentru Firefox foloseste add-on-ul FlashGot si o sa ai FlashGot All.(Tools/Add-ons/Get Extensions) :yawinkle: Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Si inca ceva. Uneori cand se mai blocheaza calculatorul (asta pt ca folosesc programe mancatoare de resurse :smt003 ), restartez win si cand vreau sa deschid firefox ma intreaba daca vreau sa restaurez sesiunea anterioara. Tot ce am avut deschis anterior (4,5, 8 pagini) sunt restaurate ca si cum nimic nu s/ar fi intamplat. Parca am instalat o extensie pentru treaba asta.https://addons.mozilla.org/ Imi place ca are organizarea aia cu taburile sus si ca poti salva la favorites toate tab-urile dintr-o data, la fel le poti incarca toate odata. De ex. mi-am pus mai multe magazine impreuna si, cand caut piese, incarc toate favoritele cu magazine dintr-un foc, fiecare in tabul lui.Poti sa iti sincronizezi bookmarks din mai multe calculatoare. Trebuie doar sa instalezi Foxmarks Bookmark Synchronizer (149Kb) . Il gasesti pe pagina de mai sus, la ad-on recomandate. :smt006 Link spre comentariu
fulmoon Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Incercati Opera http://www.opera.com/ si dupa 10 minute de vaslit o sa uitati de IE si Firefox. N-o ridic in slavi ci doar o recomand ca alternativa la cele 2 solutii care mi se par mizere. Succes. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Hehe, eu am incercat opera si dupa 10 minute am revenit al firefox. Pt cei care vor si alte optiuni in firefox va recomand cu caldura: https://addons.mozilla.org/ La add-on-urile recomandate gasiti cel flashgot, cel recomandat de hugo. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 OPera e pe bani Am platit odata gunoiul de IE odata cu windozele, mai dau bani pe altul ? Exclus... Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Opera nu este pe bani..+merge si pe linux Link spre comentariu
fulmoon Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Se vede treaba ca toti se uita in gura celui care tipa mai tare si nu indrazneste sa faca probe sa vada ce i se potriveste mai bine.As putea sa intocmesc o lista cu cel putin 20 de solutii de browser dar problema nu e a mea ci a domnului Vasile.Mai devreme am recomandat Opera pentru ca asta folosesc de 3 ani si nu m-a dezamagit.Intr-adevar a fost pe bani pana in versiunea 8.XX insa odata cu versiunea 9.xx a devenit free.In concluzie, cei care nu sunt multumiti de IE 6/7 nu au decat sa probeze in paralel Firefox si Opera si in timp se decid ce li se potriveste mai bine.Bafta! Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 eu am si opera , dar tot netscape imi place mai multcat priveste flash got - mi-a dat erori de multe ori , de aceea am ramas la explorer pentru downoad manager Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum