Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Front panel audio and USB connection to motherboard

ShadowDaniel

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o placa de baza mai veche (Abit I45d) la care nu reusesc sa ii gasesc manualul si nu stiu cum sa conectez USB-urile si jack-urile audio din fata. Pinii de pe placa sunt separati in 3 categorii: FP USB1, FP USB2 si FP Audio dar toti pinii de la fiecare categorie au aceeasi culoare si nu au nimic scris care sa ma ajute. Nu stiu daca exista vrun standard la acesti pini sau daca poate sa-mi afecteze placa de baza in cazul in care gresesc legaturile (desi nu prea vad cum).

Stie cineva vro metoda de a gasi modul in care trebuie prinsi pinii ? Sau daca este vrun standard ? Sau daca este periculos sa incerc si sa gresesc legaturile ?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ShadowDaniel

2

• Kuki

1

• florin mulies

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

FPUSB1 si FPUSB2 ar trebui sa fie cate o mufa cu cate 9pini. primul rad 4 si al doilea rand 5.

de exemplu:

x4321   FPUSB1   x4321 FPUSB2

54321 54321

x- pin lipsa

1- 5v (de regula fir rosu. alimentarea usb cu 5volti)

2- date - minus  (de regula fir alb)

3- date + plus (de regula fir verde)

4- GND (de regula fir negru)

5- pin in aer (de regula trebuie lasat gol)

la FPAUDIO sunt mai multe feluri de a lega si din amintite trebuie pus si un jumper ca atunci cand sunt introduse castile sa fie anulata iesirea pe placa audio onbord. aici nu iti pot da sfat..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări