Chiriac Dragos Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 am un vu-metru vfd de kastan 1 si am o intrebare ; nu exista o schema care sa folosesc un pic sau un atmel pentru a controla vfd-ul ? adica in loc de placa ei veche sa fac una noua Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Dar integratul driver original al VFD-ului ce are ? De ce nu-l folosești pe el,fiindcă e dedicat acestui afișaj ? Afișajul VFD nu ar putea fi comandat direct de un microcontroler și te-ai complica inutil, practic ți-ar ieși montajul mai mare decât cel original al VFD-ului de Kasthan. Acolo trebuie oricum două tensiuni suplimentare, una mică (3-5V)de filament și una mai mare (20-24V) anodică . Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 am vazut acest video si nu are cum sa aibe acel vu metru si peakhold , doar daca este programat printr-un microcontroler Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 la el am nevoie de 3 tensiuni : una de 22 una de 4 si una de 16 , acum ca nu iau 3 trafuri diferite , ma gandeam sa iau unul singur de 1.5 A cu 24v cu puterea de 36W , iar pentru vu metru este necesara o putere in jur de 13W ceea ce este suficient sa ramific din acel traf 3 trasee diferite , este corect asa ? http://www.tme.eu/ro/details/bvei3022989/transformatoare-pcb/hahn/bv-ei-302-2989/# Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 In linkul postat de tine este un transformator care poate elibera un curent maxim de 60mA. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 am sters linkul din pacate , puteti sa gasiti unul tot pe tme , poate aveti o parere mai buna Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 pe tme am cautat si nu prea am mai gasit ce vroiam , in schimb am gasit pe mivarom un traf de 2X12v cu 5A ceea ce este suficient nu ? daca leg secundarele sa creez 24v la curentul de 5A da o putere de ~70W 1 Link spre comentariu
filip01 Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 cu cat s-ar da un VFD de kashtan? am unul nou de dat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum