Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Nei N20M4 XM

nicuschiopu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

13

• dan cod

5

• BUGHIU

3

• Toni Marginean

3

Toni Marginean

da este in regula pe alt tub la NEI este tubul defect multumesc pentru solutii.

Daca il schimbati din prima aveati rezolvarea de acum o saptamana! Totusi pentru efort  :aplauze

Link spre comentariu

este toata imaginea defocalizata, sau defocalizeaza pe benzi orizontale?incearca sa micsorezi pana aproape de minim contrastul si vezi daca imaginea da sa se focalizeze.Daca da incearca sa-l focalizezi din g2 . Daca se modifica focalizarea atunci tub def.

Link spre comentariu

este toata imaginea defocalizata, sau defocalizeaza pe benzi orizontale?incearca sa micsorezi pana aproape de minim contrastul si vezi daca imaginea da sa se focalizeze.Daca da incearca sa-l focalizezi din g2 . Daca se modifica focalizarea atunci tub def.

E defect....gata s-a terminat ...!!!

da este in regula pe alt tub la NEI este tubul defect multumesc pentru solutii.

Link spre comentariu

dar mai am o problema nu am telecomanda originala am incercat cu una programabila am gasit un cod care merge la acest model dar ca sa intru in meniu servis nu reusesc ce telecomanda foloseste acest modelȘNEI N20M va multumesc .

Link spre comentariu

acest sasiu este facut cu procesor ST92195C7B1 /MTF memorie 24WC08P,JunglaSTV2248H cum se poate intra in meniu servis ca nu stiu cu FEATURES-1,9,2,3. nu merge va multumesc si astept ceva solutii.

Editat de nicuschiopu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări