neinvins Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 pune vatelina sau burete cofrat .. de vreo 3 cm.in legatura cu filtrele .. are nexus nu stiu de unde si de la cine cu 350 bucata .. asa am vazut pe forumul poweraudio Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 ok mersi mult Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 Bai fratilor ma ajuta cineva cu filtrele ptr PST?pot sa folosesc schema de la PHT?Am inteles ca alti au folosit-o si a dat roade.c ziceti?Shambala cred ca nu vrea sa dea schema la nimeni.daca nu primesc raspuns de la voi cred ca o sa trebuiasca sa ma storc de niste bani ca sa le cumpar de la Shambala ca alta varianta nu gasescAsta e schema de la PHT.dati-va cu parerea daca pot sa o folosesc si ptr PST Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 28, 2007 Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=36 o folosesti pe asta , dar cu rezistente de putere mai mare (cam dublu) Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 ok mersi multInca o problema:In proiectu de la hp-15W trebuie sa maresc incinta cu 4,5cm inaltime din cauza PST-ului.E vreo problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum