Challanger Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Mi-a venit si mie comanda si vreau sa ma apuc sa construiesc incinta.Am inteles ca pot sa folosesc proiectu de la HP-15W daca are cineva de obiectat ceva in legatura cu incinta va rog sa ma anuntati ca sa nu ma apuc de ele.Daca este bun proiectu de la 15W as avea si eu niste neclaritati.Explicati-mi si mie: - ce reprezinta 1,2,3? - 4 cat de lungi trebuie sa fie?trebuie sa fie de 100mm? Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 1- placa ramforsare2-3-sipca pe care sta tabla perforata4-alea is de la gurile de reflex . - lungi de 15 cmaia care spui tu de 10 cm este de la ramforsarea aia in forma de triunghi de la baza incintei (10cm de inalta)incinta o sa iasa destul de compacta ,dar va trebui s-o mai ramforsezi suplimentar in configuratia ta . Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Te rog fi mai explicit ptr ca nu prea inteleg termeni astia:placa ramforsare.Placa ramforsare = desparte tweteru de woofer?in legatura cu 2,3,4 am inteles mai ramane cu 1 Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 acea placa este pusa pentru a rigidiza incinta ( sa fie mai tapana cutia ) Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Da ,dar asta inseamna ca desparte tweteru de woofer si incinta iese mai mica ptr woofer.nu-i asa? :rolleyes: Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Da ,dar asta inseamna ca desparte tweteru de woofer si incinta iese mai mica ptr woofer.nu-i asa? :rolleyes:placa aceia are date gauri in ea ,in desen nu se vad gaurile pe care le are placa .nu se pierde din volum ( nu este neaparat necesara acea placa . poti ramforsa incinta in mai mulate feluri) Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 ok.mersi si scuze ca ti-am pus intrebari de 2 lei dar trebuia sa inteleg inainte sa ma apuc.inca o intrebare:Ce diametru sa dau ptr PST-888 ca inca nu le-am procurat?vreau sa fac gaurile.O sa revin cu niste poze in timpul constuctieimultumesc inca o data Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 placa aceea e desenata cu albatru.Uite la vederea din fata ca nu e mai lata decat pht-ul.Nu desparte nimic.Alea de jos sunt de 30mm, se vede si din desen daca te uiti pe cote. Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Am vazut ca sunt de 30mm dar, cat de lungi sunt?dupa cum am inteles de la crexy sunt lungi de 150mm.Am vorbit cu tamplaru si abia peste 2 saptamani o sa pot sa fac incintele din cauza ca e si profesor si trebuie sa incheie mediile etc.As mai avea o problema cu filtrele.vreau si eu o schema ptr hp si pst.are cineva?daca ii pun manere trebuie sa maresc incinta? Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Imi raspunde si mie cineva la msg? Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 daca ii pun manere trebuie sa maresc incinta?Nu e nevoie sa maresti incinta pt a monta pe ea 2 manere, al caror volum este neglijabil. Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 ok am inteles.In legatura cu filtrele ma poate ajuta cineva?Am nevoie de o schema si de un cablaj Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Chiar nu stie nimeni de o schema ptr filtre?Nu ma trimite-ti la calculatorul de filtre ca nu stiu sa il folosesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 daca vrei filtre gata facute , contacteaza-l pe userul shambalale pot trimite cu inaltele care le-ai comandat, deodata :weedman: Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 L-as ruga pe Shambala daca ar fi binevoitor ca sa imi impartaseasca si mie schema de filtru ptr PST-888 ca pentru HP-15S a inteles ca nu ar fi necesar.Daca aveam bani le cumparam dar........ata ete :weedman: P.S. Trebuie sa pun material fonoabsorbant?Cat de gros trebuie sa fie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum