grosu99 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 (editat) http://cloud.kyme32.ro/ftp_backup/CARTI SI REVISTE HAM RADIO/carti romanesti si alte pdfuri/In sprijinul activitatilor tehnico-stiintifice.pdf http://cloud.kyme32.ro/ftp_backup/CARTI SI REVISTE HAM RADIO/ Editat Martie 2, 2021 de grosu99 Link spre comentariu
alexis1 Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Multumesc pentru adresele indicate. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Si inca un set de multumiri de la mine. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Si de la mine un mare multumesc! Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Dah ! Vorba avocatului :mai multe mii si mai putine multumiri ! Link spre comentariu
sadang Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Ma intereseaza din pachetul pionieresc cartea "Din creatia tehnico-stiintifica a pionierilor (1977)" daca o are cineva si doreste sa o faca publica. Am disponibile urmatoarele carti din acest pachet: - Enciclopedia practica a copiilor, vol. I: Inteligenta si indemanare tehnica (1981) - Statii de telecomanda pentru modele reduse (Sergiu Florica, 1972) - Caleidoscop pionieresc (1978) - Cercul de radio pionieresc (Nicolae Batraneanu, 1971) - In sprijinul creatiei tehnico-stiintifice pionieresti vol.2 1982 - In sprijinul activitatilor tehnico-stiintifice vol.3 1985 Link spre comentariu
yo3fhm Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Acum 20 ore, sadang a spus: Ma intereseaza din pachetul pionieresc cartea "Din creatia tehnico-stiintifica a pionierilor (1977)" Buna seara, YO3KXL va pune la dispozitie cu bucurie lucrarea respectiva (click aici ) . Acum 20 ore, sadang a spus: Am disponibile urmatoarele carti din acest pachet: Pai, pachetul respectiv a fost creat tot de noi, prin amabilitatea dlui. Funkmuseum , care e un mare colectionar. Asadar, toate lucrarile respective sunt arhivate deja. Link spre comentariu
sadang Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Va multumesc frumos. Nu am stiut de unde sa o descarc si am mentionat ce am din pachetul respectiv pentru un eventual schimb. Acum am decarcat-o si acum face parte si din colectia mea. Link spre comentariu
yo3fhm Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 La 15.03.2015 la 9:29, nea_bobina a spus: Am reusit sa colectionam de-a lungul anilor o sumedenie de carti si publicatii de specialitate, unele dintre acestea putand constitui si acum bazele studiului electronicii si radiotehnicii nu doar pentru radioamatori. Radioclubul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii doreste sa vi le puna gratuit la dispozitie spre consultare, fara nici un fel de taxe, in spiritul liberei circulatii a informatiei, in special in zona acestui nobil hobby. In acest scop, exista sectiunea "Biblioteca tehnica" pe care va invitam s-o vizitati ori de cate ori aveti nevoie. Volumele publicate au aparut pana in 1989, asadar ii rog pe eventualii carcotasi sa nu faca QRM pe astfel de teme, intrucat ar trebui sa stie clar ca e inutil. Nea Bobina nu mai presteaza prin Romania, asadar scriu eu in locul lui. Biblioteca Tehnica de la YO3KXL se regaseste in prezent la urmatorul link : http://yo3kxl.netxpert.ro/index.php/biblioteca-tehnica Link spre comentariu
PINTI Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 (editat) Multumim, Sergiu, pentru aceste arhive. Editat August 23, 2021 de PINTI Link spre comentariu
yo3fhm Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Acum 23 ore, PINTI a spus: Multumim, Sergiu, pentru aceste arhive. Cu placere, dar m-ai botezat ! Sunt Cezar , YO3FHM (responsabilul statiei de club de la YO3KXL). O sa mai adaugam si alte materiale, cu timpul stam cam subtirel... 73! Link spre comentariu
yo9dl Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Am nevoie de cartea lui Gheorghe Stanciulescu Antene pentru radioamatori,editura Sport turism, 1977 cred, in format electronic desigur. Faca apel la bunavointa celui care o are. Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 http://www.mediafire.com/file/oq6tfoi93ys3nib/Gheorghe_Stanciulescu_-_Antene_pentru_traficul_de_radioamatori.pdf/file Link spre comentariu
yo9dl Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Multumesc foarte mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum