Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BIBLIOTECA TEHNICA YO3KXL

Postări Recomandate

Ma intereseaza din pachetul pionieresc cartea "Din creatia tehnico-stiintifica a pionierilor (1977)" daca o are cineva si doreste sa o faca publica.

Am disponibile urmatoarele carti din acest pachet:
- Enciclopedia practica a copiilor, vol. I: Inteligenta si indemanare tehnica (1981)
- Statii de telecomanda pentru modele reduse (Sergiu Florica, 1972)
- Caleidoscop pionieresc (1978)
- Cercul de radio pionieresc (Nicolae Batraneanu, 1971)
- In sprijinul creatiei tehnico-stiintifice pionieresti vol.2 1982
- In sprijinul activitatilor tehnico-stiintifice vol.3 1985

Link spre comentariu
Acum 20 ore, sadang a spus:

Ma intereseaza din pachetul pionieresc cartea "Din creatia tehnico-stiintifica a pionierilor (1977)" 

Buna seara, YO3KXL va pune la dispozitie cu bucurie lucrarea respectiva (click aici ) .

Acum 20 ore, sadang a spus:

Am disponibile urmatoarele carti din acest pachet:

Pai, pachetul respectiv a fost creat tot de noi, prin amabilitatea dlui. Funkmuseum , care e un mare colectionar. 

Asadar, toate lucrarile respective sunt arhivate deja. 

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
La 15.03.2015 la 9:29, nea_bobina a spus:
Am reusit sa colectionam de-a lungul anilor o sumedenie de carti si publicatii de specialitate, unele dintre acestea putand constitui si acum bazele studiului electronicii si radiotehnicii nu doar pentru radioamatori. Radioclubul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii doreste sa vi le puna gratuit la dispozitie spre consultare, fara nici un fel de taxe, in spiritul liberei circulatii a informatiei, in special in zona acestui nobil hobby.

In acest scop, exista sectiunea "Biblioteca tehnica" pe care va invitam s-o vizitati ori de cate ori aveti nevoie. Volumele publicate au aparut pana in 1989, asadar ii rog pe eventualii carcotasi sa nu faca QRM pe astfel de teme, intrucat ar trebui sa stie clar ca e inutil. 

Nea Bobina nu mai presteaza prin Romania, asadar scriu eu in locul lui. 

Biblioteca Tehnica de la YO3KXL se regaseste in prezent la urmatorul link :

http://yo3kxl.netxpert.ro/index.php/biblioteca-tehnica

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări