Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TAXA IGC

Gheorghe Dracu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gheorghe Dracu

3

• ywar2

2

• radu25

1

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Din cit cunosc eu taxa trebuie platita incepind cu anul trecut o data la 5 ani si tot atunci se va schimba si autorizatiile. Momentan nu mai gasesc linkul cu regulamentul de radiocomunicatii pe site-ul IGCTI-ului dar daca dau de el te anunt. Tu nu ai preschimbat anul trecut vechea autorizatie? Eu am fost personal in vara la dna Dumitrescu si am depus actele dar autorizatia nu mi-a venit nici pina acum. Cred ca un nou drum in capitala imi va fi de bun augur.

Link spre comentariu

Taxa e in jur de 35RON si se plateste la 5 ani.Trebuia platita anul trecut odata cu schimbarea autorizatiei."Radioamatorii sunt invitati sa isi schimbe autorizatiile in conformitate cu noul regulament, la sediul directiilor teritoriale din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Modelul de cerere se afla pe site-ul IGCTI. Tariful pentru o autorizatie individuala este de 30 RON+TVA, pentru o autorizatie de radioclub - 55 RON+TVA, iar pentru o autorizatie repetoare/balize radio - 110 RON+TVA. Autorizatiile sunt valabile cinci ani si se pot schimba in decursul anului 2006.Tarifele pot fi platite si prin mandat postal in conturile urmatoare in functie de Directia Teritoriala in raza careia activeaza radioamatorii in cauza:Cont IBAN DT Bucuresti: RO70TREZ7035025XXX004993, Trezoreria sector 3Cont IBAN DT Cluj: RO67TREZ2165025XXX007111, Trezoreria ClujCont IBAN DT Iasi: RO98TREZ4065025XXX000593, Trezoreria IasiCont IBAN DT Timisoara: RO72TREZ6215025XXX000438, Trezoreria TimisoaraCodul fiscal pentru toate Directiile Teritoriale ale IGCTI: R14582693 "

Link spre comentariu

Am platit anul trecut prin OP. Nu am primit niciun raspuns cu toate ca am trimis si un email de intrebare. Am uitat episodul si am platit si acum in ianuarie 36RON. Daca mi-au ridicat autorizatia, sa se spele pe cap cu ea!

Link spre comentariu

Cum as putea sa aflu daca mi-au ridicat autorizatia? In colbucu de la igc vad ca inca exist, deci ma aflu. :partyman: O sa sun, poate raspunde cineva. Sper ca nu dna. Dumitrescu, eterna acritura, perpetua jigodie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări