Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Stie cineva:- cat e taxa IGC pe 2007?- unde se mai plateste? Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Din cit cunosc eu taxa trebuie platita incepind cu anul trecut o data la 5 ani si tot atunci se va schimba si autorizatiile. Momentan nu mai gasesc linkul cu regulamentul de radiocomunicatii pe site-ul IGCTI-ului dar daca dau de el te anunt. Tu nu ai preschimbat anul trecut vechea autorizatie? Eu am fost personal in vara la dna Dumitrescu si am depus actele dar autorizatia nu mi-a venit nici pina acum. Cred ca un nou drum in capitala imi va fi de bun augur. Link spre comentariu
radu25 Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Taxa e in jur de 35RON si se plateste la 5 ani.Trebuia platita anul trecut odata cu schimbarea autorizatiei."Radioamatorii sunt invitati sa isi schimbe autorizatiile in conformitate cu noul regulament, la sediul directiilor teritoriale din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Modelul de cerere se afla pe site-ul IGCTI. Tariful pentru o autorizatie individuala este de 30 RON+TVA, pentru o autorizatie de radioclub - 55 RON+TVA, iar pentru o autorizatie repetoare/balize radio - 110 RON+TVA. Autorizatiile sunt valabile cinci ani si se pot schimba in decursul anului 2006.Tarifele pot fi platite si prin mandat postal in conturile urmatoare in functie de Directia Teritoriala in raza careia activeaza radioamatorii in cauza:Cont IBAN DT Bucuresti: RO70TREZ7035025XXX004993, Trezoreria sector 3Cont IBAN DT Cluj: RO67TREZ2165025XXX007111, Trezoreria ClujCont IBAN DT Iasi: RO98TREZ4065025XXX000593, Trezoreria IasiCont IBAN DT Timisoara: RO72TREZ6215025XXX000438, Trezoreria TimisoaraCodul fiscal pentru toate Directiile Teritoriale ale IGCTI: R14582693 " Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Eu am trimis actele prin posta si s-a rezolvat in vreo 2 saptamani. Tot prin posta. Anul trecut. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Am platit anul trecut prin OP. Nu am primit niciun raspuns cu toate ca am trimis si un email de intrebare. Am uitat episodul si am platit si acum in ianuarie 36RON. Daca mi-au ridicat autorizatia, sa se spele pe cap cu ea! Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Fii optimist, nu-i dracu chiasr atit de negru, hi! Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Cum as putea sa aflu daca mi-au ridicat autorizatia? In colbucu de la igc vad ca inca exist, deci ma aflu. :partyman: O sa sun, poate raspunde cineva. Sper ca nu dna. Dumitrescu, eterna acritura, perpetua jigodie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 nici Vasile, YO3APG nu apare in callbook :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum