MarioRobert Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Am o masina de spalat mai vechie BOSCH WFK6010, pe care am reusit sa o ard. In loc sa selectez un program pe care mai spalase fara probleme am selectat un program care sarea peste etapa de limpezire si dupa 30-40min a iesit fum din ea. Pana acum nu am avut de aface cu masini de spalat, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde sa incep ca sa-mi dau seama ce s-a defectat? Link spre comentariu
Fulgerik Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Prima data demontezi capacul şi ne spui şi noua ce vezi înauntru. Dacă a scos fum sigur se vede de unde. Nu cred ca de vina este alegere programelor. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Da-i si o bere.Daca eu ti-as spune ca imi iese fum pe geamul casei si te-as intreba de la ce este si ghici?Poze,detalii,nimeni de aici nu este medium. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 La prime vedere nu observ nimic relevant, plastic topit la mufe/cabluri sau carbonizat. Am uitat sa mentionez ca a ars siguranta de la panoul electric. Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Vezi rezistența și motorul în ce condiție sunt.Mai ales periile de cărbune, scoate portperiile cu totul și vezi dacă nu ai o perie blocată sau ambele uzate.Pui poze cu ele demontate dacă nu-ți dai seama de uzură. Cel mai probabil una din periile de cărbune a ajuns la limitare și a început să facă scântei puternice, de acolo și fumul.Acolo te va ajuta și nasul, vezi unde miroase a ars.. Link spre comentariu
RETY Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Verifica si filtrul de intrare sa nu fie in scurt Link spre comentariu
MarioRobert Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Nu am rausit sa dau motorul jos ca sa verific periile si am mai verificat o data partea electrica si intradevar filtrul era de vina dupa cum puteti vedea in imagini. Acum urmeaza intrebarea, daca il schimb totul e roz sau e posibil sa fie alt defect si filtrul sa fie un efect secundar? Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Poți pune un filtru recuperat de la altă mașină sau să nu-l mai pui deloc.Ar trebui totuși verificate motorul și rezistența fiind cei mai mari consumatori. Măcar vizual și măsurată rezistența de izolație. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Eu l-am anulat cu totul la vreo 2 si merg.Cred ca 90% e doar filtrul fara nimic altceva. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Am probat-o fara filtru si functioneaza. Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum