GEO 53 BN Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) http://olx.ro/oferta/trusa-autogen-mobila-oxigaz-ID5REBE.html#1ea1bc4f0ate cam asa ceva am eu si butelia o incarc usor la centru cu 10 lei. Am avut si cu butelie de 1l de unica folosire dar nu se merita . Borax tot de pe olx cu 35 lei 1kg. Un picut cam scump,dar si 1Kg te tine ceva timp,ca doar nu toata ziua alamesti. Editat Martie 18, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Nu am gasit in alta parte ,sau daca gaseam transportul era cu curier si tot acolo ajung. Link spre comentariu
Vizitator woodpecker Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Buna ziua. Am gasit acest topic abia dupa ce am cumparat o Proma PPK-115. Daca cineva este interesat de detalii sau pareri, experiente, il astept cu intrebari. Pana acum e ok, e silentios, singura problema cred ca e banda. am senzatia ca e un model ieftin, nu stiu de ce am sentimentul asta. Link spre comentariu
chas3 Postat Martie 26, 2016 Autor Partajează Postat Martie 26, 2016 Da, benzile cu care se livreaza cele low cost (nu cred ca Proma face vreo diferenta), sunt foarte proaste. Al meu se si bloca in punctul unde era sudata banda - avand sudura prost facuta, se impana cand ajungea la punctul ala cateodata. Incearca sa gasesti una Lenox. Link spre comentariu
Vizitator woodpecker Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Mersi chas3, ma gandeam eu . A mea taie ok, doar ca dureaza mult. Cat ar trebui sa fie ca pret o banda Lenox din asta ?. Eventual de unde as putea cumpara? Link spre comentariu
chas3 Postat Martie 26, 2016 Autor Partajează Postat Martie 26, 2016 Pretul depinde lungime. Lenox sunt produse si comercializate in USA. De asta ziceam sa _incerci_, nefiind un distribuitor in Romania. Probabil pe ebay va fi cel mai simplu sa o comanzi.Daca nu ti se blocheaza panza, poti sa incerci pe o viteza mai mare sau cu o tensionare mai mare a arcului, ca sa apese mai mult pe piesa de taiat. Link spre comentariu
mir76 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Incearca la rocast,eu sunt multumit de pinzele lor,si iti pot face pinza la dimensiunea data de tine. Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Am incercat si eu azi una de la Rocast (ar fi costat dublu si ar fi durat o luna, daca as fi comandat de la Lenox). Cele de la Rocast sunt Morse (doar coincidenta, nu are legatura cu cel care a inventat conul Morse). Pot sa iti faca si la lungimea dorita si dureaza in jur de jumatate de ora sa fie gata. Din ce am taiat cu ea, e mult mai buna decat cea cu care vine fierastraul din fabrica. Orientativ ca si pret, una 1638 x 1/2" x 0.64 a fost 70 RON. Sudura este ok, insa parca e mai fina cea de la Lenox. Editat Aprilie 18, 2016 de chas3 Link spre comentariu
Maneaalexandru Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 La 27.03.2015 la 19:37, Ion_Bumbu a spus: Bineinteles ca ai dreptate, ai si demonstrat! Strungul sau freza nu poate fi inlocuita de bomfaier, flex , dalta, bormasina, plasma, electrod deci clar alea`s pe primul loc. Debitorul cu banda insa poate fi inlocuit cu cele de mai sus , nu asa comod , curat , elegant cu pierderi mici de material da se poate si fara el. Deci... inca asteptam. Grig Si eu vreau un fierastrau mecanic e foarte util la taiere perfecte curate la unghiuri poti taia mai multe bare odata fara sa stai linga el eu iau zilele astea de la proma ppk115uh La 27.03.2015 la 19:37, Ion_Bumbu a spus: Bineinteles ca ai dreptate, ai si demonstrat! Strungul sau freza nu poate fi inlocuita de bomfaier, flex , dalta, bormasina, plasma, electrod deci clar alea`s pe primul loc. Debitorul cu banda insa poate fi inlocuit cu cele de mai sus , nu asa comod , curat , elegant cu pierderi mici de material da se poate si fara el. Deci... inca asteptam. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum