Ion_Bumbu Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Cite de gros a fost materialul pe care l-ai taiat? Eu am fost mai modest, 2mm tabla de dural tot cu pinza Bosch de metale, din aia scurta, rosu cu alb. Am folosit sapun lichid , eram in casa si n`am vrut de nici o culoare sa intru`n conflict cu doamna mea. Daca stropeam cu motorina era gata baiul! Grig Link spre comentariu
florianmro Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Pana la urma am taiat tabla cu scula asta oscilanta .Merge mai bine decat cu pendularul , iese drept ,in plus mi-a permis sa tai direct pe pardoseala . Sunt foarte multumit ! Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Am cateva panze rupte la un fierastrau de mana cu banda.As putea sa le lipesc , am un aparat mic de sudura oxi-gaz .Stiti cumva ce lipitura si ce flux as putea folosi ? Am vazut pe YouTube ca metoda da rezultate Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 .Stiti cumva ce lipitura si ce flux as putea folosi ? Am vazut pe YouTube ca metoda da rezultate Ceva sarma de inox si borax ,desi eu am lipit otel si fara borax numai cu electrod de inox de pe care am inlaturat pasta (nu stiu ce tip era electrodul si nici otelul dar a mers ). Link spre comentariu
area51 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Am cateva panze rupte la un fierastrau de mana cu banda.As putea sa le lipesc , am un aparat mic de sudura oxi-gaz .Stiti cumva ce lipitura si ce flux as putea folosi ? Am vazut pe YouTube ca metoda da rezultate Am citit mai demult (nu mai tin minte unde) ca butelia de oxigen de la trusele mici tine cam 20 minute de lucru efectiv. Poti confirma acest lucru? Stie cineva, de unde se poate cumpara borax, ca decapant, pentru alamire? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Am citit mai demult (nu mai tin minte unde) ca butelia de oxigen de la trusele mici tine cam 20 minute de lucru efectiv. Poti confirma acest lucru? Stie cineva, de unde se poate cumpara borax, ca decapant, pentru alamire? Cineva imi spunea ca borax se gaseste la farmacie. Nu stiu daca a facut bascalie de mine sau chiar este adevarat. Poti intreba ,ca nu costa nimic. Link spre comentariu
alin 105 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Nu e bascalie.Eu am cumparat de la farmacie,dar am fost refuzat la vreo 2 farmacii pe motiv ca nu am reteta.Pt borax se pare ca este nevoie de reteta emisa de un doctor. Link spre comentariu
area51 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Multumiri GEO 53 BN si alin 105. Nu inteleg de ce trebuie reteta. Intr-un timp stiu ca cei care locuiau la bloc, preparau o zeama (borax + apa + bucatele de paine) ca sa scape de gandaci. O fi vreo directiva europeana cu privire la protectia gandacilor de bloc!!!!! (Asta e o bascalie). Link spre comentariu
spark Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 daca tot se vorbeste despre pinze de debitat_poate cineva sa-mi dea un link sau un catalog cu tipul de pinze pentru jig saw (fierastrau pendular) am un catalog de la proxxon dar este pentru scule miniatura__ Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Daca ai Prak......er in oras ,da o fuga si gasesti pinze de fierastrau pendular, de la cele de 2 lei si pina la pinze Bosch, pentru otel,Al,lemn,etc. Editat Martie 14, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Am citit mai demult (nu mai tin minte unde) ca butelia de oxigen de la trusele mici tine cam 20 minute de lucru efectiv. Poti confirma acest lucru? Stie cineva, de unde se poate cumpara borax, ca decapant, pentru alamire?Da, cam 20 de minute tine dar la putere maxima .E totusi o butelie micuta . Link spre comentariu
area51 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Multumesc florianmro. Pentru hobbysti pare singura solutie! In tarile civilizate folosirea gazelor tehnice sub presiune, ma refer la buteliile cu volume de 4, 10 litri, nu este o problema. (Am inteles ca le transporta cu masinile personale) La noi este greoi, interzis, permis doar daca....... Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Am citit mai demult (nu mai tin minte unde) ca butelia de oxigen de la trusele mici tine cam 20 minute de lucru efectiv. Poti confirma acest lucru? Stie cineva, de unde se poate cumpara borax, ca decapant, pentru alamire? In Bucuresti, piata Obor, zona cu vechituri, la cei ce vand chimicale, sunt unii vanzatori care au Borax praf pentru sudura, am cumparat eu. Link spre comentariu
area51 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Multumesc Dan57. La farmacii nu am gasit. Am sa fac o vizita in Obor. Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Multumesc florianmro. Pentru hobbysti pare singura solutie! In tarile civilizate folosirea gazelor tehnice sub presiune, ma refer la buteliile cu volume de 4, 10 litri, nu este o problema. (Am inteles ca le transporta cu masinile personale) La noi este greoi, interzis, permis doar daca....... http://olx.ro/oferta/trusa-autogen-mobila-oxigaz-ID5REBE.html#1ea1bc4f0ate cam asa ceva am eu si butelia o incarc usor la centru cu 10 lei. Am avut si cu butelie de 1l de unica folosire dar nu se merita . Borax tot de pe olx cu 35 lei 1kg. Editat Martie 18, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum