pop_ady44 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Mai auzisem undeva ca merge si cu afise dinalea lucioase care se pun pe strada, dar sa fie A4 pentru a le putea folosi in imprimanta. Si daca nu sunt A4 merg, ca le lipesti exact unde iti trebuie, pe o coala A4 cu putin scoci . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) sa fie lucioasa si sa sa se dizolve usor in apa.eu folosesc din reviste it,putin mai groase Editat Septembrie 13, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 sa fie lucioasa si sa sa se dizolve usor in apa.eu folosesc din reviste it,putin mai groase Cred ca asa este cel mai simpu si ieftin,reviste gasesti oriunde. 1 Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Multumesc tuturor pentru raspunsuri asa o sa faca, dar pana atunci mai trebuie sa cumpar imprimanta. Nu sunt nici asa informat despre marca dar mai ma interesez, daca m-ar pute cineva ajuta mi-as face o idee. Va multumesc inca odata!!!!! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Eu folosesc LexmarkE330 e si relativ ieftina si sunt si consumabile ieftine (undeva la 12 lei toner pt 5000 file inclusiv cipul de pe cartus ) Plus ca este si cu intrare usb si paralel . Editat Septembrie 13, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Eu detin o imprimanta Samsung NL3471. Scoate binisor cablajele. Am luat-o sh cu 170 lei. Am reusit sa fac cablaje chiar si cu hartie A4 normala. Aveam si ceva mai "special" dar mi-a fost lene sa mai pun in imprimanta hartia si am incercat cu coala normala. Ce imi place la ea e ca pot imprima de pe orice computer din casa, fiind legata la internet. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 hp1200,ii pui doar toner nu are cip Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Da, imi place foarte mult imprimanta domnului Victor. Dar cred ca nu o sa imi i-au una ca a lui, poate tot una normala, canon, hp sau samsung. Va multumesc foarte mult pentru ajutor!!! Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Eu folosesc o imprimanta HP 6P cu un cartus umplut acum 5 ani si merge perfect, intradevar o folosesc mai rar pentru alte tiparituri dar pentru cablaje este perfecta iar cartusul este inca pe jumatate plin. Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Esti sigur ca e a lui? E vas un film luat de pe youtube Nu ,nu-i filmarea mea. N-am spus asta si nu mi-am asumat meritul inovatiei. Folosesc aceeasi metoda si imprimanta,primita de la cineva care nu mai lucreaza. Aveam linkul in calculator si l-am postat pentru edificare. N-am timp sa ma filmez si mai ales sa postez pe youtube sau pe alte asemenea. N-am facut asta niciodata si nici n-am s-o fac vreodata. Oricum,trebuie sa reinoiesc imprimanta. Da semne de oboseala fizica/morala si face prostioare. Ce am eu la birou sunt destul de performante, dar nu le pot utiliza in felul ala. ------------------------------------------------------------------------------ Domnu' Chirila,ce facurati acolo cu ciocanul? Editat Septembrie 21, 2015 de victor ponta Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Mi-am cumparat o imprimanta Samsung M2070, am facut un cablaj cu ea lui @PKP98 si a iesit foarte bine, dar ma framanta o intrebare, stie cineva cum se numeste solutia ce o foloseste aici la sfarsitul video-ului pentru a nu se oxida traseele de pe cablaj https://www.youtube.com/watch?v=wKEe3otWstM ??? A folosit cineva; stie cu aproximatie la ce pret se gaseste? Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Da este defapt un praf alb ce se dizolva in apa ,imi scapa denumirea se gaseste la tme .depune un strat de argint care oxideaza in timp ,si este destul de mult ,am luat odata si m-am lecuit, tot cositorirea este mai buna ,ca fapt divers marile firme de produs pcb nu foloseste asa ceva. Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 (editat) Da este defapt un praf alb ce se dizolva in apa ,imi scapa denumirea se gaseste la tme .depune un strat de argint care oxideaza in timp ,si este destul de mult ,am luat odata si m-am lecuit, tot cositorirea este mai buna ,ca fapt divers marile firme de produs pcb nu foloseste asa ceva. Asta asa este, dumneavoastra ce folositi? Cositoriti tot cablajul cu fludor? Ma gandeam la pasta aceea care se tine la cuptor (ma gandesc ca ma costa mai mult) sau la sacaz. Editat Octombrie 20, 2015 de Baditza Vasy Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Pentru a proteja traseele cel mai simplu e sa folosesti spray-ul SK 20 cu Flux, sau sa inmoi tu sacaz in alcool tehnic sau diluant nitro. Solutia chimica care depune un strat protector se numeste SENO3211. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum