Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor imprimare PCB

JBC

Postări Recomandate

Revista la care ma refer eu nu este cea numita Hobby ... aparent scoasa tot de ei.

Revista aceasta buna de facut cablaje este plina de articole dar fiecare nu face decat reclama la unul sau alt furnizor care a scos nu stiu ce chestie noua. E ca un fel de newsletter desi newsletter-ele parca au mai multa informatie utila ... :)

Asa ca nu este nici-o pierdere.

In plus, cum spuneai, daca chiar te intereseaza acele numere, poti downloada de pe site-ul lor varianta electronica si o arhivezi.

Editat de mars01
Link spre comentariu

Eu la cea numita Hobby ma gandeam care chiar imi place.Dar imi aduc aminte de revistele Tehnium,Conex Club,Electronica aplicata s.a.md.Erau foarte utile pentru pasionatii de electronica fie ei amatori sau profesionisti.Mare pacat ca nu se mai tiparesc.

Link spre comentariu

Mie imi pare rau ca nu se mai tiparesc chiar daca citesc foarte multe materiale legate de electronica si pe internet caci acesta este cam singura sursa pentru asa ceva la ora actuala.Cam toate revistele si cartile despre electronica ce s-au tiparit in trecut le gasesti acum scanate.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut!

Vreau sa imi cumpar si eu o imprimanta cu laser pentru a face cablaje si nu stiu daca la hartia fotografica conteaza compozitia (materialul din ce este facuta), deoarece am fost la un serox cu o hartie foto si mi-a zis ca nu baga o asemenea hartie in imprimanta deoarece poate duce la riscul de topire si sa se strice; ceea ce eu nu cred ca poate sa ajunga la o asemenea situatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări