mars01 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Revista la care ma refer eu nu este cea numita Hobby ... aparent scoasa tot de ei. Revista aceasta buna de facut cablaje este plina de articole dar fiecare nu face decat reclama la unul sau alt furnizor care a scos nu stiu ce chestie noua. E ca un fel de newsletter desi newsletter-ele parca au mai multa informatie utila ... Asa ca nu este nici-o pierdere. In plus, cum spuneai, daca chiar te intereseaza acele numere, poti downloada de pe site-ul lor varianta electronica si o arhivezi. Editat August 9, 2015 de mars01 Link spre comentariu
cipri_mury Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Eu la cea numita Hobby ma gandeam care chiar imi place.Dar imi aduc aminte de revistele Tehnium,Conex Club,Electronica aplicata s.a.md.Erau foarte utile pentru pasionatii de electronica fie ei amatori sau profesionisti.Mare pacat ca nu se mai tiparesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 sincer nu le duc dorul , de cand cu pc ul si internetul gasesti cam tot ce vrei Link spre comentariu
cipri_mury Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Mie imi pare rau ca nu se mai tiparesc chiar daca citesc foarte multe materiale legate de electronica si pe internet caci acesta este cam singura sursa pentru asa ceva la ora actuala.Cam toate revistele si cartile despre electronica ce s-au tiparit in trecut le gasesti acum scanate. Link spre comentariu
PKP98 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Salut! Pot sa folosesc aceasta imprimanta (http://www8.hp.com/lamerica_nsc_cnt_amer/es/products/printers/product-detail.html?oid=5295877) ,sa fac PCB-uri ,metoda transferului de toner ,o sa folosesc hartie foto de 150gr. Multumesc! Link spre comentariu
manolo Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Da poti sa faci PCB-uri,dar nu stiu cum trandferi cerneala pe cablaj. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 trebuie neaparat imprimanta sa fie cu laser , cea cu cerneala poate fi folosita prin metoda foto Link spre comentariu
PKP98 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Pai si merge daca folosesc hartie foto cu granulatia de 150? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 aia merge daca folosesti cablaj fotosensibil Link spre comentariu
PKP98 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Deci imi trebuie neaparat o imprimanta pe laser. Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 da,pentru ca o imprimanta laser foloseste plastic nu cerneala iar atunci cand pui fierul de calcat pe foaia lipita de cablaj plasticul se transera pe pcb Link spre comentariu
PKP98 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) Da ,am inteles. Multumesc mult! Editat August 29, 2015 de PKP98 Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Salut! Vreau sa imi cumpar si eu o imprimanta cu laser pentru a face cablaje si nu stiu daca la hartia fotografica conteaza compozitia (materialul din ce este facuta), deoarece am fost la un serox cu o hartie foto si mi-a zis ca nu baga o asemenea hartie in imprimanta deoarece poate duce la riscul de topire si sa se strice; ceea ce eu nu cred ca poate sa ajunga la o asemenea situatie. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Se gaseste hartie foto speciala pentru imprimante laser, sau poti folosi hartie cretata. Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Mai auzisem undeva ca merge si cu afise dinalea lucioase care se pun pe strada, dar sa fie A4 pentru a le putea folosi in imprimanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum